Oliemaleri Zebra

Maleri - The Zebra

Størrelse: 130 x 70 cm.

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 623,75 Kr.

inkl. moms

Maleri – The Zebra

 

Oliemaleri af meget høj kvalitet. Dette maleri er et portræt af intet ringere en ansigtet af en Zebra. De flotte og varmer farver skaber en dejlig stemning, og de mange detaljer gør, at man virkelig har lyst til at kigge på maleriet. Kunstneren bag dette værk har brugt mange timer på at sætte penselstrøgene til perfektion. Hvis du i dit hjem har en speciel hyggekrog eller værelse, er dette et af de steder, hvor dette maleri vil gøre sig rigtig godt.

 

Dette maleri måler i størrelsen 130 x 70 cm.

 

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.