Abstrakt Gruppemaleri Citylife
  • Abstrakt Gruppemaleri Citylife
  • Abstrakt Gruppemaleri Citylife

Maleri - Citylife

1 199,00 Kr.

inkl. moms

Størrelse: 40 x 60 cm (2 stk) + 20 x 60 cm (2 stk)

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

Abstrakt gruppe-maleri – Citylife 

 

Delt op på 4 lærreder fylder dette maleri i alt 160 x 60 cm. Kunstneren har i dette værk malet en by i horisonten, og oliemaleriet har et præg af futurisme over sig. Der er malet i jordnære og ikke så kraftige farver, hvilket gør, at maleriet uanset hjemmets stil, let og elegant finder sig til rette. Det giver et unikt og interessant look, når et maleri med forskydninger som dette hænges op – man kunne kalde det kunst i kunst. Der er i det hele taget tale om et ganske stykke vellykket kunst udarbejdet af en detaljeorienteret maler.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 40 x 60 cm (2 stk) + 20 x 60 cm (2 stk). Vi anbefaler at lærreder hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.