Maleri - Empire State

Størrelse: 130 cm x 70 cm

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 195,00 Kr.

inkl. moms

Obs. Nymalet maleri. Klar til levering i midten af december.

 

Abstrakt maleri – Empire State

 

New York - the Big Juicy Apple. I dette abstrakte oliemaleri har man en følelse af, at blive taget med til storbyen. Maleriet har en god stilren blanding af stærke og neutrale farver, og det kan derfor matches ind i de fleste hjem. 

Maleriet passer perfekt til den moderne stue eller spisestue, men kan grundet sin enkelthed passe ind i alle husets rum. Et ganske veludført abstrakt kunstværk med en god fylde, der er med til at give ethvert rum et livligt stref.

 

 

Dette maleri måler 130 x 70 cm.

 

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.