Abstrakt Gruppemaleri Circles

Maleri - Circles

Størrelse: 30 x 80 cm (2 stk) + 60 x 80 cm (1 stk)

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 299,00 Kr.

inkl. moms

Abstrakt gruppe-maleri – Circles

 

Et gruppe-maleri bestående af 3 dele, der er malet vanvittig flot. Maleriet er udført med oliemaling og har nogle meget flotte og varme farver. Der er brugt fortrinsvis rødlige, gullige, blålige og sorte farver og nuancer i et flot og euforisk samspil med hinanden. Maleriets abstrakte mønster er utrolig behageligt at se på, og de mange farver gør, at maleriet giver et dejligt pift, der hvor det hænges op. Navnet på maleriet har taget sit udspring af det abstrakte mønster, der naturligt leder ens tanker hen på cirkler. Disse er repræsenteret i mange forskellige størrelser og faconer.

 

Du vil ikke blive skuffet, hvis du vælger at købe dette maleri. Det er et sikkert valg til det moderne hjem.

 

Maleriet er fordelt på 3 lærreder og måler 30 x 80 cm (2 stk) + 60 x 80 cm (1 stk). Tilsammen måler maleriet derfor 120 x 80 cm. Vi anbefaler, at man hænger lærreder op med et mellemrum på 3-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.