Nedsat pris! Abstrakt Gruppemaleri Heat of the Moment

Maleri - Heat of the Moment

1 999,00 Kr.

inkl. moms

2 299,00 Kr. inkl. moms

-300,00 Kr.

Størrelse: 200 x 100 cm (100 x 40 x 5)

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

Stort Abstrakt gruppe-maleri – Heat of the Moment           

 

Heat of the Moment er et meget spændende og imponerede stort abstrakt maleri - et såkaldt gruppe-maleri, idet maleriet er bygget op over flere læredder, i dette tilfælde hele 5 stykker. Dette giver ikke kun en god fylde, men også et enormt flot og spændende look, der hvor maleriet hænges op. Værket er malet i olie, og der er brugt et væld af flotte og kraftfulde farver, hvilket resulterer i, at dette maleri giver utrolig meget liv, i det rum hvor det placeres. Et sikkert valg til det moderne hjem.

 

Maleriet består af 5 lærreder med følgende mål: 100 x 40 (5 stk). Samlet størrelse 200 x 100 cm. Vi anbefaler at lærrederne hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 5-6 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.