Abstrakt Gruppemaleri Grounded

Maleri - Grounded

Størrelse: 60 x 60 cm (3 stk)

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 299,00 Kr.

inkl. moms

OBS: Nymalet maleri. Til levering i november.

Abstrakt gruppe-maleri – Grounded             

 

Grounded er navnet på dette maleri, der med sine flotte og jordnære farver samt uhyre interessant udformning er ideelt til et flot og moderne hjem. De 3 læredder danner tilsammen ét maleri - nærmere betegnet et gruppe-maleri, der er malet i abstrakt facon. Med et samlet mål på 150 x 50 cm giver dette flotte og abstrakte maleri selvsagt et rigtig god fylde. Man kan let fordybe sig i maleriet i lang tid og til stadighed blive mere og mere imponeret over, hvor veludført det er. Et ganske fortræffeligt valg til hjemmet.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 3 x 60 x 60 cm. Samlet størrelse 180 x 60 cm. Vi anbefaler at lærreder hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 5-6 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.