Abstrakt Maleri Calming Earth

Maleri - Calming Earth

Størrelse: 90 x 90 cm

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 099,00 Kr.

inkl. moms

OBS: Nymalet maleri. Klar til levering i starten af december.

 

Abstrakt maleri – Calming Earth

 

Malerier kan erhverves i mange størrelser, faconer, motiver og mønstre. Dette oliemaleri er malet i en abstrakt stil. Der er lagt fokus på de blålige nuancer samt de jordnære farver. Dette gør, at maleriet er let at mixe traditionelle møbler. Maleriet har en helt enkelt og alligevel meget elegant stil, og det er et sikkert valg til det moderne stilrene hjem. Maleriet har endvidere en god størrelse, så det er let at finde plads til det. Maleriet er hverken for stort eller småt.

 

Dette maleri måler i størrelsen 90 x 90 cm.

 

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.