Maleri - Streetwalk

Størrelse: 100 x 80 cm

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 199,00 Kr.

inkl. moms

Maleri - Streetwalk

 

Dette farverige og moderne maleri ved navn "Streetwalk" er et yderst vellykket værk, der med sine flotte og varme faver, samt sin hyggeligt og charmerende motiv tryllebinder den, der ser på maleriet. Især om aftenen, hvor kun det kunstige lys er tændt, bliver maleriet lyst op, og har et imponerende flot look. Maleriet kan indgå i langt de fleste boligindretninger, og den store dybde i maleriet grundet de mange lag maling, sætter virkelig prikken over i'et. Selve maleriet forestiller et par, der sammen med deres hund slentrer ned ad en sti langs havnefronten, badet i lysene fra de mange lygtepæle.

 

Dette håndmalede oliemaleri måler 100 x 80 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.