Upside Down

Maleri - Upside Down

Størrelse: 130 x 70 cm

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

1 199,00 Kr.

inkl. moms

Maleri - Upside Down

 

Dette flotte og stemningsfulde billede ved navn "Upside Down" er et fantasifuldt og kreative værk. Maleriet, der er malet i varme farver forstiller en række træer, der genspejles i vandet, imens solen går ned i horisonten. Flere af genspejlingerne forestiller dog ikke det oprindelige træ, hvilket giver en sjov effekt og er med til at sætte kreativiteten i gang. Et moderne maleri i al sin pragt, der vil pifte enhver boligindretning op.

 

Dette håndmalede oliemaleri måler 130 x 70 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.