Nedsat pris! Abstrakt Gruppemaleri Citylife Forstør

Citylife

Ny

Størrelse: 40 x 60 cm (2 stk) + 20 x 60 cm (2 stk)

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

949,00 Kr.

1 199,00 Kr.

-250,00 Kr.


Yderligere information

OBS: Maleriet er solgt. Vi får et nyt eksemplar i slutningen af januar/starten af februar. Du reserverer det nye maleri ved at lave en bestilling. Pengene trækkes naturligvis ikke før maleriet er afsendt.

  

Abstrakt gruppe-maleri – Citylife 

 

Delt op på 4 lærreder fylder dette maleri i alt 160 x 60 cm. Kunstneren har i dette værk malet en by i horisonten, og oliemaleriet har et præg af futurisme over sig. Der er malet i jordnære og ikke så kraftige farver, hvilket gør, at maleriet uanset hjemmets stil, let og elegant finder sig til rette. Det giver et unikt og interessant look, når et maleri med forskydninger som dette hænges op – man kunne kalde det kunst i kunst. Der er i det hele taget tale om et ganske stykke vellykket kunst udarbejdet af en detaljeorienteret maler.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 40 x 60 cm (2 stk) + 20 x 60 cm (2 stk). Vi anbefaler at lærreder hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet sidder på en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er 4-5 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

 

 

 

 


Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Big Glittering

Big Glittering

Størrelse: 180 x 120 cm

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

Related Products