Nedsat pris! Abstrakt Gruppemaleri Citywalk Forstør

Citywalk

Ny

Størrelse: 25 x 60 cm (2 stk) + 60 x 75 cm (1 stk)

949,00 Kr.

1 199,00 Kr.

-250,00 Kr.

Mynewart.dk holder sommerferielukket fra fredag den 17. august og frem til lørdag d. 25 august. Vi sender i denne periode ikke malerier afsted. Vi besvarer dog stadig mails. Køber du et maleri i denne periode får du 10% rabat på hele ordren med rabatkoden: Sommer.

 

--- 10% rabat med rabatkoden: Sommer ---

  

Abstrakt gruppe-maleri – Citywalk             

 

Dette abstrakte maleri er et gruppe-maleri delt op på i alt 3 lærreder. Det gør, at maleriet får en god fylde på væggen. Selve oliemaleriet er malet på en abstrakt måde. En passage igennem nogle bygninger med en snert af futuristisk stemning, er de tanker som vi får når vi ser på dette maleri. Farverne er ganske enkle, idet der er malet i sort/hvid, med dette er ikke noget dårlig ting, og den minimalistiske stil passer overraskende godt i eksempelvis et stilrent stuemiljø.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 25 x 60 cm (2 stk) + 60 x 75 cm (1 stk). Vi anbefaler at lærreder hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Maleriet sendes fragtfrit med GLS, og det leveres klar til at hænge op på en flot og malet blindramme, der er 2,7 cm. tyk

 

 

Vægten på oliemaleriet er 2-3 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

 

 

 

 

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

People

People

Størrelse: 140 x 40 cm.

Related Products