Nedsat pris! Abstrakt Gruppemaleri Citywalk Forstør

Citywalk

Ny

Størrelse: 25 x 60 cm (2 stk) + 60 x 75 cm (1 stk)

949,00 Kr.

1 199,00 Kr.

-250,00 Kr.

Vi holder ferielukket fra fredag den 15. juni til fredag den 22. juni. I denne periode sender vi ingen malerier ud. Vi besvarer dog stadigvæk henvendelser på mail. Køber du noget under ferielukningen benyt da rabatkoden 'Sommer' og få 10% rabat på din ordre.

 

Abstrakt gruppe-maleri – Citywalk             

 

Dette abstrakte maleri er et gruppe-maleri delt op på i alt 3 lærreder. Det gør, at maleriet får en god fylde på væggen. Selve oliemaleriet er malet på en abstrakt måde. En passage igennem nogle bygninger med en snert af futuristisk stemning, er de tanker som vi får når vi ser på dette maleri. Farverne er ganske enkle, idet der er malet i sort/hvid, med dette er ikke noget dårlig ting, og den minimalistiske stil passer overraskende godt i eksempelvis et stilrent stuemiljø.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 25 x 60 cm (2 stk) + 60 x 75 cm (1 stk). Vi anbefaler at lærreder hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Maleriet sendes fragtfrit med GLS, og det leveres klar til at hænge op på en flot og malet blindramme, der er 2,7 cm. tyk

 

 

Vægten på oliemaleriet er 2-3 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

 

 

 

 

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Big Deer

Big Deer

Størrelse: 160 x 100 cm.

Related Products