Circles

Ny

Størrelse: 30 x 80 cm (2 stk) + 60 x 80 cm (1 stk)

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

1 299,00 Kr.


Yderligere information

Abstrakt gruppe-maleri – Circles

 

Et gruppe-maleri bestående af 3 dele, der er malet vanvittig flot. Maleriet er udført med oliemaling og har nogle meget flotte og varme farver. Der er brugt fortrinsvis rødlige, gullige, blålige og sorte farver og nuancer i et flot og euforisk samspil med hinanden. Maleriets abstrakte mønster er utrolig behageligt at se på, og de mange farver gør, at maleriet giver et dejligt pift, der hvor det hænges op. Navnet på maleriet har taget sit udspring af det abstrakte mønster, der naturligt leder ens tanker hen på cirkler. Disse er repræsenteret i mange forskellige størrelser og faconer.

 

Du vil ikke blive skuffet, hvis du vælger at købe dette maleri. Det er et sikkert valg til det moderne hjem.

 

Maleriet er fordelt på 3 lærreder og måler 30 x 80 cm (2 stk) + 60 x 80 cm (1 stk). Tilsammen måler maleriet derfor 120 x 80 cm. Vi anbefaler, at man hænger lærreder op med et mellemrum på 3-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet sidder på en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er 4-5 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

 

 

 


Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Cool as a Cat

Cool as a Cat

Størrelse: 90 x 90 cm

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

Related Products