Calming Ground

Ny

Størrelse: 180 x 80 cm (60 x 80 x 3)

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

1 399,00 Kr.


Yderligere information

OBS: Maleriet er solgt. Vi får et nyt eksemplar i slutningen af januar/starten af februar. Du reserverer det nye maleri ved at lave en bestilling. Pengene trækkes naturligvis ikke før maleriet er afsendt.

 

Abstrakt gruppe-maleri – Calming Ground             

 

Fra mørk rød til mørk blå - og med lysere nuancer i midten danner dette rammen om Calming Ground, der er er et abstrakt maleri bestående af 3 lærreder. De 3 lærreder gør, at maleriet får et særligt unikt udtryk, og samtidig er det med til at give en god fylde på den væg, hvor det hænges op. På selve maleriet er der i abstrakt stil malet en linje af træer, hvor tankerne let ledes hen på skiftet mellem årstiderne. Et særdeles vellykket stykke kunst, der ser knald godt ud.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 3 x 60 x 80 cm Samlet størrelse er 180 x 80 cm. Vi anbefaler at lærrederne hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet sidder på en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er 4-5 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

 

 

 

 


Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Big Glittering

Big Glittering

Størrelse: 180 x 120 cm

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

Related Products