Sexy Graffiti

Ny

Størrelse: 140 x 40 cm

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

849,00 Kr.


Yderligere information

Abstrakt maleri – Sexy graffiti      

 

En fanfare af farver danner rammen om dette abstrakte maleri. Der er blandt andet brug rød, gul, grøn og blå i dette maleri. Det abstrakte mønster leder let tankerne hen på graffiti-kunst, og der er ingen tvivl om, at dette maleri vil pifte et værelse op. De mange farver i dette oliemaleri skaber en hygge og stemning. Maleriet er aflangt og måler hele 120 cm. i længden, og er derfor ganske velegnet at hænge ovenover eksempelvis en skænk eller en kommode.

 

Maleriet har en størrelse på 140 x 40 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.

 

 


Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Big Graffiti

Big Graffiti

Størrelse: 180 x 120 cm

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

Related Products