Shadows

Ny

Størrelse: 90 x 90 cm.

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

1 199,00 Kr.


Yderligere information

Obs: Maleriet er solgt. Kunstneren har et nyt klar omkring starten af juli. Du reserverer maleriet ved at ligge en ordre. Vi trækker naturligvis ikke pengene før maleriet er afsendt.

 

Abstrakt maleri - Shadows

   

Kunstneren har valg at døbe dette værk "Shadows". Maleriet er i al sin enkelthed et abstrakt maleri i sin reneste form. Abstrakt kunst er kort fortalt kunst, der ikke har noget motiv. Det er derved op til den enkelte, at fortolke budskabet i maleriet og derved danne en forestilling om hvad malingen forstiller. Maleriet er malet i meget jordnære og neutrale farver, og kan der for let flettes ind i den almindelige boligindretning.

 

Dette håndmalede oliemaleri måler 90 x 90 cm. 

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.

 


Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Big Graffiti

Big Graffiti

Størrelse: 180 x 120 cm

 

Håndmalet oliemaleri. Signeret af kunstneren.

Related Products