Der er ingen produkter i denne kategori.

Malerier på bestilling

 

Skal du have et unikt maleri i lige præcis den størrelse, der passer til din væg?

 

Hos Mynewart.dk er det muligt at få malet et maleri på bestilling. Dette betyder, at du eksempelvis kan vælge at få malet et af de malerier vi har i vores udvalg i en anden størrelse. Vi kan også lave ændringer i et af de nuværende motiver - eller male noget helt nyt.

 

Du har også muligheden for at sende os et foto af din hund, et bryllupsbillede eller noget helt andet. I så fald kontakter vi de mange kunstnere vi samarbejder med, og hører om en af dem kan løfte opgaven. Det koster ikke noget at spørge, og i langt de fleste tilfælde kan vi løfte opgaven.

  

Du kan få malet dit maleri i lige den størrelse du ønsker, da vi får produceret vores rammer og lærreder på egen fabrik. Som udgangspunkt har vi dog sat et maksimum på 350 x 250 cm, da et maleri i en større størrelse end dette vil være meget skrøbeligt. Ønsker du en større størrelse end dette, anbefaler vi at du deler maleriet op i flere lærreder (et såkaldt gruppe-maleri). Det kunne eksempelvis være 3 lærreder, der hver især måler 150 x 150 cm, altså i alt 450 x 150 cm.

 

Leveringstiden svinger som udgangspunkt på mellem 1½-2½ måneder fra bestilling til levering. Dette skyldes, at oliemalerier er længe om at tørre ind.

 

Prisen afhænger af motivet og størrelsen. Du kan få en fornemmelse af prislejet ved at kigge på vores andre malerier, der ligeledes er prissat efter dette.

 

Send din forespørgsel til info@mynewart.dk.