Der er 323 varer.
Viser 1 - 220 af 323 varer

Vægbilleder - Billeder til din væg

Køb billeder til din væg hos Mynewart.dk

 

Hos Mynewart.dk har vi et stort udvalg af moderne vægbilleder til hjemmet. Hos Mynewart har vi mere end 100 forskellige malerier til salg, og der er derfor rig mulighed for at finde et moderne billede til sin væg. Billederne hos Mynewart spænder lige fra moderne og farverige abstrakte malerier til meget detaljerede portrætter af dyr, landskaber og mennesker.

 

Alle malerierne hos Mynewart males af talentfulde kunstnere fra især udlandet, der alle har mange års erfaring, hvilket udmønter sig i de meget detaljerede og kunstneriske malerier de malerier.

 

De mange vægbilleder hos Mynewart er spændt ud på blindrammer, der er op til 3,8 cm dybe, hvilket giver et rigtig flot udtryk, når de bliver hængt op på væggen. Grundet dybden på billederne er det som udgangspunkt ikke nødvendigt med en svæveramme.

  

Billederne hos Mynewart kommer i mange forskellige størrelser, og der er mulighed for at finde vægbilleder i størrelser helt op til 240 x 100 cm. De helt store størrelser gør sig rigtig godt såfremt du har en stor og bar væg i hjemmet. Du kan finde de helt store vægbilleder i vores kategori: Store malerier.

 

At vælge det rigtige billede til sin væg

 

Én ting er, at man har besluttet sig for at købe et vægbilleder, en anden ting er at finde det eller de helt rigtige billeder. Valget skal naturligvis først og fremmest bero på hvad man selv finder pænt. Det er jo trods alt en selv, der dagligt skal kigge på vægbillederne.

 

Hos Mynewart.dk har vi valgt at dele vores malerier op i forskellige kategorier, for at gøre valget lidt enklere. Vi har valgt følgende kategorier: Abstrakte malerier, gruppe-malerier, malerier på ét lærred og store malerier.

 

Abstrakte malerier

Denne kategori er forbehold vægbilleder, der er malet på en abstrakt måde. Det abstrakte er igennem det sidste årti blevet meget populært, og flere af nutidens mest anerkendte kunstnere gør sig primært i det abstrakte. At male abstrakt betyder, at man maler noget, der per definition ikke forestiller noget. Det såkaldt non-figurative. Et abstrakt motiv er ofte en sammenblanding af mønstre og farver, der for den enkelte kan forestille alt eller intet. Det er nemlig det herlige ved de abstrakte billeder – at det sætter gang i tankevirksomheden. Det abstrakte motiv taler ligeledes til ens kreative jeg.

 

Se vores udvalg af abstrakte malerier.

 

Gruppe-malerier

Denne type billeder er ligesom de abstrakte igennem de seneste år blevet tiltagende populære. Et gruppe-maleri er helt enkelt et maleri, der er delt op på flere lærreder. Kunstneren maler et gennemgående motiv, som både kan være abstrakt eller figurativt. Lærrederne skilles efterfølgende ad, og resultatet bliver et gruppe-maleri. Et gruppe-maleri giver et helt unikt og moderne udtryk på væggen, og adskiller sig meget fra det klassiske billede, der kun består af ét lærred. Den ekstra kant, som et gruppe-maleri giver, er meget populært i hjem, der er indrettet i en moderne og minimalistisk stil.

 

Se vores udvalg af grupper-malerier.

 

Malerier på ét lærred

Som navnet antyder, er denne kategori i modsætning til gruppe-kategorien, ganske klassiske billeder / malerier, der er malet på et enkelt lærred. Her er der både abstrakte billeder og malerier med motiver. Der er billeder i almindelig størrelse og der er helt store malerier.

 

Udvalget af malerier på ét lærred finder du ved at scrolle op til produkterne ovenover teksten.

 

Store malerier

Denne kategori er forbeholdt de helt store vægbilleder. Det er her du kan finde billeder til din væg i størrelser på helt op til 240 x 100 cm. Store malerier er hos Mynewart.dk defineret som malerier, der har en højde + længde, der samlet overstiger 260 cm. Vores største maleri måler samlet 340 cm, og har en imponerende fylde, der kan give liv til selv den største væg i hjemmet. Et stort vægbillede er noget unikt, og det ser hamrende godt ud, at fylde en stor væg ud med et kæmpe vægbillede. Hvis du finder et eller flere vægbilleder i vores udvalg af lidt mindre malerier, er du mere end velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker det malet i en større størrelse.

 

Se vores udvalg af store malerier.