Der er 332 varer.
Viser 1 - 220 af 332 varer

Billeder til stuen | Farverige malerier

Køb dine farverige malerier online hos Galleri Mynewart.dk. Vi har et stort udvalg af billeder til stuen.

 

Mangler du nogle flotte billeder til stuen? Hos galleri Mynewart.dk har vi altid et stort og varierende udbud af farverige malerier, så du kan helt sikkert finde nogle flotte billeder til stuen, gangen, soveværelse eller et andet sted i dit hjem, der trænger til et kunstnerisk pift. I samarbejde med vores passionerede kunstnere, arbejder vi hele tiden på at forny vores udvalg i form af nye og spændende motiver. Vi har især fokus på de abstrakte malerier, da denne genre virkelig har gjort sit indtog på i den danske kunstverden igennem de seneste år. Dette skyldes blandt andet, at vores boliger er blevet mere stilrene og simple i farverne. Dette stilrene look kan hurtigt gå hen og blive en anelse monotont og trivielt at kigge på, hvorfor man med fordel kan "spice" det op med nogle flotte malerier. Især den abstrakte kunst kan kreere en fantastisk synergieffekt til det stilrene design.

 

Mynewart.dk er et galleri, der sælger malerier online. Dette betyder, at vores galleri ikke er har nogen fysisk adresse. Dette betyder ligeledes, at vores udgifter til at drive galleriet er væsentligt mindre end fysiske gallerier. Dette gør, at vi er i stand til at sælge vores malerier til helt andre priser. Vores malerier males af dygtige kunstnere fra udlandet, der alle arbejder fuldtid på deres eget galleri eller i det netværk, hvorfra vi skaffer vores kunst. Vores samarbejdsaftaler gør, at vi køber store mængder af gangen, hvilket igen får prisen på det enkelte maleri ned, hvilket er en fordel for dig som kunde - det gør nemlig, at du kan finde dine farverige malerier til fordelsagtige priser.

 

I samarbejde med vores kunstnere arbejder vi hele tiden på at udvide og udvikle vores galleri således, at vi tilbyder lige præcis den type maleri, som du som kunde ønsker dig. Vi får derfor løbende nye motiver, der bliver lagt ud på vores webshop ca. hver tredje måned. Vi tager hellere end gerne imod inputs - så såfremt du har et bestemt type maleri eller størrelse, som vi ikke allerede i forvejen tilbyder, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

 

Mynewart.dk sælger både malerier online til private og firmaer. Ingen ordre er for lille og ingen er for stor. Sidder du med ansvaret for eksempelvis en kontorbygning et hotel og mangler en masse flot kunst, kan du med fordel kontakte os. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde lige præcis den type malerier, der er behov for, og i lige præcis den mængde som du ønsker. Du har mulighed for at være med til at præge de malerier i form af type, farvevalg og størrelse.  

 

Farverige malerier og billeder til stuen

Find dit næste flotte maleri og billeder til stuen hos galleri Mynewart.dk

 

Stuen er som oftest boligens centrale rum. Det er i stuen vi opholder os mest. Det er her vi slapper af alene og sammen med andre. Derfor er stuen også det oplagte sted, at have mange malerier. Du kan med fordel placere malerier på op til 1/3 af den frie vægplads, uden at det kommer til at syne af for meget. Har du mange malerier er det en god idé at placere dem på en sådan måde, at enten bunden eller toppen flugter med hinanden. Således skabes der en gennemgående symmetri. Det er ikke noget problem at blande abstrakte malerier med malerier med motiv. Dette skaber en fin synergieffekt. Fordelen ved at have mange malerier i stuen, er at man hele tiden har noget, der kan fange ens opmærksomhed. Der er ikke noget værre end at sidde i en stue med tomme hvide vægge. Kunst på væggene skaber en unik hygge og giver rummet liv og personlighed. Gå på opdagelse i vores store udvalg af billeder til stuen - vi har helt sikkert noget, der passer til dit hjem.

Farverige malerier til stuen

Fordi farverige malerier giver liv og energi til hjemmet

 

Køb dine farverige malerier online. I dag er vores hjem meget stilrene og meget minimalistiske. Vi bruger meget få farver i vores indretning hvad angår malingen på vægge og lofter, såvel som møblementet og vores køkkenelementer. Derfor er farverige malerier meget eftertragtede. Vi oplever en stor efterspørgsel på netop farverige malerier i galleriet, og arbejder derfor hele tiden på at forøge vores udbud af farverige værker. Da det er meget forskelligt hvilke farver, der passer til de respektive boliger kræver dette selvsagt et meget stort udvalg af malerier. Hvis du derfor ikke lige kan finde den eller de farver, som du er på udkig efter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil derefter i samarbejde med dig finde lige netop dét maleri, der passer til dit hjem.

 

Vores farverige malerier er ekstra skarpe i deres farver, idet vores kunstnere maler vores værker med oliemaling. Dette giver udover farverne også en ekstra dybde i maleriet.

 

Vælg det farverige maleri, der passer til dig

  

Hos Galleri Mynewart har vi et stort antal forskellige malerier online. Nedenfor er listet vores forskellige kategorier med en tilhørende beskrivelse:

  

Abstrakte malerier

  

Abstrakt kunst har vores primære fokus. Vi mener, at det abstrakte udtryk er det mest efterspurgte i det moderne danske hjem på nuværende tidspunkt. Dette skyldes formentlig, at vi indretter vores hjem meget stilrent, moderne og minimalistisk. Når vi gør dette, betyder det, at vores hjem godt kan fremstå lidt for sterile. Her kommer det abstrakte motiv ind i billedet. Det abstrakte fremstår nemlig ofte mere rodet, og giver derfor noget kant til hjemmet.

 

Klik her for at se vores udvalg af abstrakte malerier.

  

Malerier med motiv

  

Selvom det abstrakte har vores hovedfokus betyder det ikke, at vi negligere andre stiltyper. Der er stadig mange, der godt kan lide, at deres malerier har et motiv. Et motiv på lærredet gør, at man lettere kan relatere til maleriet, og man har lettere ved at drømme sig hen til eksempelvis en flot skov, en stand, havet eller hvad der nu måtte være afbilledet på maleriet. Hos galleri Mynewart bestræber vi på, at vores malerier med motiv skal være farverige, da vi kan mærke, at dette er meget efterspurgt.

 

Klik her for at se vores udvalg af malerier med motiv.

  

Gruppe-malerier

  

Det nye og moderne indenfor kunstverdenen er gruppe-malerier. Gruppe-malerier er malerier, der er malet udover flere lærreder. Dette kan både være gjort med et motiv eller med et abstrakt udtryk. Alene aner maleriet måske ikke af meget, men sat sammen danner de forskellige lærreder et sammenhængene udtryk. Vi har både gruppe-malerier med motiver samt i abstrakt form.

 

Klik her for at vores udvalg af gruppe-malerier.

  

Store malerier

  

Vi har en enorm forespørgsel på store malerier, hvorfor vi har valgt at sætte mere fokus på disse. Unikke store malerier, der er opspændt på en ekstra tyk blindramme giver et fantastisk look på den store væg i eksempelvis stuen eller køkken-alrummet. Det er selvfølgelig subjektivt at sætte størrelse på hvad et stort maleri er. Hos galleri Mynewart har vi valgt af definere de malerier, der har en længde på mere end 150 cm og samtidig har en samlet længde + højde på mere end 250 cm som værende et stort maleri.

 

Klik her for at vores udvalg af store malerier.

 

Kom forbi Galleri Mynewart og se vores farveige malerier

 

Nogle gange kan det være en fordel at se et maleri i virkeligheden, fremfor på et billede på en hjemmeside. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores galleri, hvis du ønsker nye billeder til stuen eller andre steder i boligen.

 

Galleriet har showroom på adressen:

 

Grundtvigs Alle 172

6400 Sønderborg

 

Du er altid velkommen til at komme forbi galleriet og se vores store udvalg af spændende farverige malerier. Du skal blot kontakte os inden og aftale en tid. Kontakt os på info@mynewart.dk eller på telefon 31145817.

 

På gensyn hos galleri Mynewart.dk - her finder du dine billeder til væggen.