Mynewart | Online galleri

 

Billige malerier hos Mynewart.dk's online galleri

 

 

Mynewart.dk er et dansk online galleri, der sælger malerier til private og virksomheder.

 

Hos Mynewart.dk mener vi ikke, at kunst skal koste mange tusinde kroner. Vi ønsker, at kunst skal ind og fylde på væggene i private hjem såvel som i virksomhederne. Malerier giver en helt speciel fylde i et rum. Malerier skaber glæde, afslappelse og inspiration. Dét giver prikken over i'et i et rum hvor alt andet spiller.

 

Vi har et stort udvalg af malerier - både hvad angår størrelse, farvevalg og motiv. Vi tror på, at fornyelse er vejen frem - og vi arbejder derfor konstant på hele tiden at udvide vores sortiment. Vi arbejder sammen med mange udenlandske kunstnere. Kunstnere, der alle maler på fuldtid og er særdeles gode til det de laver. De maler med passion, og de sætter en ære i at levere et perfekt maleri hver eneste gang.

 

At vi er et online galleri gør, at vi hverken har udgifter til lokaler, salgsmedarbejdere, lys, varme osv. hvorfor vi fra start af kan skære en væsentlig del af prisen på vores malerier.  De udenlandske kunstnere arbejder fast for os, hvilket ligeledes gør, at det enkelt maleri kan indkøbes til en pris, der er særdeles konkurrencedygtig. Materialerne til malerierne indkøbes ligeledes i store mængder, hvorfor prisen endnu engang kan trykkes nedad. Sammenholdt gør dette, at vi kan sælge vores malerier til priser som ikke ses i andre gallerier i Danmark. Faktisk sælger vi malerier til op mod en tiendedel af det gennemsnitlig danske galleri - og dette på trods af, at hverken kvaliteten af malingen eller lærredet på nogen måde er dårligere. Motivet på lærredet er selvfølgelig en subjektiv størrelse, men vi arbejder på, at få så stort et udvalg, at alle kan finde lige præcis dét, der passer til deres bolig eller virksomhed.

 

Du kan se vores store udvalg af billige malerier her.

 

Vi tilbyder desuden som noget unikt, at du kan få lavet et eller flere malerier efter lige præcis dine specifikke ønsker - både hvad angår mål eller motiver. Mangler du derfor tre malerier i en størrelse af 150 x 150, så skriv til os - vi skaffer det. Eller mangler din virksomhed 200 malerier á 60 x 60, så skriv til os - vi skaffer det. Og køber du mere, sparer du mere.

 

Som et online-galleri har vi selvsagt ikke en fysisk butik. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan se vores kunst før du bestemmer dig om du vil handle hos os. Vi har et lager, hvor vi glædeligt viser vores kunst frem. Lageret er beliggende i Sønderborg, og du skal være meget velkommen til at kigge forbi. Husk dog blot at ringe eller skrive til os inden.

Hos Mynewart.dk sælger vi dog ikke kun kunst - vi skriver også om den. Vi forsøger at finde og bringe spændende historier, der alle tager deres afsæt i kunstverdenen. Du kan blandt andet læse om verdens dyreste malerier, det største kunsttyveri i historien. Du kan læse de mange historier på vores blog.

 

Du kan se vores store udvalg af abstrakte malerier her.

 

Alle vores malerier er håndmalede fra bunden af i modsætning til prints/tryk på lærred, som vi ikke benytter os af. Et håndmalet maleri har mere dybde og sjæl end et print. Det er ikke muligt at gengive et maleri til fulde på et billede. Et maleri skal opleves i virkeligheden, for at kunne få det fulde indtryk af farverne, motivet og dybden. Kunst er noget, der giver sjæl til rummet. Vi ved af erfaring, at det kan være svært at vurdere ud fra et billede af, hvorvidt det ene eller andet maleri er det rigtige valg. Derfor tilbyder vi en forlænget returperiode på hele 30 dage. Dette giver dig mulighed for at få maleriet hjem, hænge det op og løbende igennem flere uger vurdere, om det var det korrekte valg. Fortryder du - eller vil du hellere have et andet maleri - ja, så returnerer du det blot.