Spørgsmål og svar

  

 

Hvad er Galleri Mynewart.dk?

Galleri Mynewart.dk er et dansk galleri beliggende i midt i Sønderborg i det sydlige Danmark. Galleriet sælger kunst, fra et stort udvalg af kunstnere, hvilket gør at vi har mange forskellige stilarter repræsenteret. Alle malerierne på vores hjemmeside er ægte håndmalede malerier, der er malet med oliemaling.

 

Er det muligt at se malerierne fysisk?

Ja, det er det bestemt - og du er mere end velkommen til at kigge forbi. Mynewart.dk har et 300m2 stort showroom beliggende i Sønderborg på adressen:

  

Mynewart

Grundtvigs Alle 172

6400 Sønderborg

 

Vi holder åbent efter aftale - så skriv eller ring gerne mindst en dag i forvejen. 

   

Fragt og levering

 

Hvornår modtager jeg maleriet?

Du vil modtage dit maleri indenfor 1-3 hverdage. Vores malerier afsendes mandag-fredag. Alle vores malerier sendes med GLS som forsikrede pakker, hvilket giver dig mulighed for at spore pakken hos GLS. Når pakken er afsendt modtager du et track- and tracenummer.

 

Hvad koster fragten?

Der er gratis fragt på alle vores malerier.

 

Skal jeg være hjemme for at modtage maleriet?

Malerierne sendes gratis uden omdeling. Det betyder, at malerierne sendes direkte til den GLS pakkeshop der er nærmest din adresse, hvor de kan afhentes når det passer dig bedst. Du får besked om afhentningssted direkte fra GLS pr. mail og SMS (såfremt du oplyser dit mobilnummer ved bestillingen). Der er i dag mere end 1400 GLS-pakkeshops i Danmark, og det er især tankstationer og supermarkeder, der anvendes til GLS-pakkeshops.

Du kan også vælge (mod et mindre gebyr) at få tilsendt pakken direkte til din privatadresse. Gebyret dækker en del af den merpris som GLS fakturerer for privatlevering.

  

Hvad skal jeg foretage mig, hvis der er en skade på maleriet, når jeg modtager det?

Det er uhyre sjældent, at et maleri bliver beskadiget under transporten. Hvis du har købt et maleri og du finder ud af, at det har taget skade, så kontakt os på mail eller telefon. Hvis du gerne vil beholde maleriet trods skaden, så aftaler vi en fair pris, som tager højde for skaden. Ønsker du ikke maleriet pga. skaden, så kan du returnere det - og naturligvis uden du skal betale noget.

  

Køb af malerier

 

Hvordan køber jeg et maleri på Mynewart.dk?

Finder du et maleri her på hjemmesiden, som du gerne vil købe, så lægger du det i indkøbskurven og betaler efterfølgende med kreditkort – enten Dankort, VISA Dankort, VISA kort og Mastercard. Du kan også vælge, at betale med Mobilepay eller ViaBill – er dette første gang, skal du dog være opmærksom på, at det kræver at du opretter en konto med din Nem-ID.

 

Hvornår trækker I pengene, når jeg køber et maleri?

Vi trækker først pengene, når dit maleri er afsendt.

 

Sikker betaling

 

Betaling ved MyNewArt håndteres af QuickPay, der krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

   

Returnering

  

Kan jeg returnere et maleri?

Naturligvis. Hvis maleriet af den ene eller anden årsag ønskes returneret, skal du blot kontakte os på info@mynewart.dk. Hos Mynewart.dk har vi en udvidet returret på hele 30 dage i modsætning til de almindelige 14 dage. Vi ved, at det kan være svært at vurdere et maleri på en computerskærm. Derudover skal maleriet også op at hænge på væggen, før man kan se, om man har taget det korrekte valg. Netop derfor tilbyder vi 30 dages fuld fortrydelsesret

  

Om malerierne

 
Er malerierne håndmalede - eller er der tale om et print?

Alle malerierne på Mynewart.dk er ægte oliemalerier, der males fra bunden af vores kunstnere. Vi sælger ingen prints, maskintryk eller lignende.

 

Hvilken slags maling er jeres malerier malet med?

Alle vores malerier males med oliemaling. Oliemaling er den klassiske form for maling, der igennem århundreder er brugt af de største kunstnere. Oliemaling giver kraftigere og dybere farver.

 

Er der ramme på malerierne?

Malerierne leveres opspændt på en ca. 3 cm tyk blindramme. På blindrammen er der monteret ophængsmoduler, således at maleriet er lige til at hænge op på væggen.

 

Hvem har malet malerierne?

Vi har ofte mellem 40-60 forskellige kunstnere tilknyttet. Alle malerier på Mynewart.dk er malet af kunstnere, som vi samarbejder direkte med. Alle vores kunstnere har mange års erfaring, ligesom de fleste af dem har egne gallerier, hvor de sideløbende arbejder med egne projekter. Alle vores malerier er signeret af den respektive kunstner. Vi samarbejder/har samarbejdet med kunstnere fra Norden, Østeuropa og Asien.

 

Hvor ofte kommer der nye malerier på hjemmesiden?

Vi bestræber os på, at få nye malerier på hjemmesiden hver måned.

 

Malerier på bestilling

 

Er det muligt at bestille et maleri med andre mål end dem på jeres hjemmeside?

Ja, du kan godt bestille et maleri i andre mål. Vi er som udgangspunkt i stand til at levere malerier med en længde/højde på op til 250 cm. Hvis du ønsker et maleri i en anden størrelse skal du blot kontakte os på info@mynewart.dk.

 

Er det muligt at bestille et maleri med et andet motiv end dem på jeres hjemmeside?

Ja, du kan godt bestille et maleri med et andet motiv. Du skal blot kontakte os på info@mynewart.dk - og gerne vedhæfte et billede af det ønskede motiv.

 

Hvad koster et andet motiv eller en anden størrelse?

Priserne for at få et maleri med et bestemt motiv eller i en anden størrelse varierer af to ting: Dels hvor stort maleriet skal være og dels hvor detaljeret motivet er. Du kan dog sammenligne med vores eksisterende malerier på siden for at danne dig et indtryk.