Mynewart.dk - Malerier FAQ

 

Fragt og levering

 

Hvornår modtager jeg maleriet?

Du vil modtage dit maleri indenfor 1-3 hverdage. Vores malerier afsendes mandag-fredag. Alle vores malerier sendes med GLS som forsikrede pakker, hvilket giver dig mulighed for at spore pakken hos GLS. Når pakken er afsendt modtager du et track- and tracenummer.

 
Hvad koster fragten?

Der er gratis fragt på alle vores malerier.

 

Hvad hvis jeg opdager en skade på maleriet, når jeg modtager det?

Hvis du har købt et maleri og du finder ud af, at det har taget skade, så kontakt os på mail eller telefon. Hvis du gerne vil beholde maleriet trods skade, så aftaler vi en fair pris, som tager højde for skaden. Ønsker du ikke maleriet pga. skaden, så kan du returnere det - og naturligvis uden du skal betale noget.

 

Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme, når malerierne kommer?

Malerierne sendes uden omdeling – dvs. at malerierne sendes direkte til en GLS pakkeshop nær dig, hvor de kan afhentes når det passer dig bedst. Du får besked fra GLS pr. mail og/eller pr. SMS.

 

Tager malerierne skade, når det sendes til mig?

Nej. Alle malerierne pakkes forsvarligt ind, med hjørnebeskyttere, plastik og pap.

  

Køb af malerier

 

Hvordan betaler jeg, når jeg køber et maleri?

Finder du et maleri her på hjemmesiden, som du gerne vil købe, så lægger du det i indkøbskurven og betaler efterfølgende med kreditkort – enten Dankort, VISA Dankort, VISA kort og Mastercard. Du kan også vælge, at betale med Mobilepay eller ViaBill – er dette første gang, skal du dog være opmærksom på, at det kræver at du opretter en konto med din nem-id.

 
Hvornår trækker I pengene, når jeg køber et maleri?

Vi trækker først pengene, når dit maleri er afsendt.

 

Sikker betaling

 

Betaling ved MyNewArt håndteres af QuickPay, der krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

   

Returnering

  

Hvis jeg fortryder min bestilling, hvordan returnerer jeg så malerierne?

Hvis du har fået et maleri hjem og finder ud af, at du ikke vil have det alligevel. Så kontakter du os blot på mail eller telefon og giver os besked. Herefter sender du maleriet retur til os efter aftale.

 
Hvis maleriet ikke er som forventet, kan jeg så fortryde min bestilling?

Ja, som noget helt specielt hos os, kan du faktisk fortryde din bestilling op til 30 dage efter du har modtaget maleriet. Typisk er det kun muligt op til 14 dage i andre gallerier og webshops.

 

Vi ved, at det er svært at vurdere et maleri på en computerskærm. Derudover skal maleriet også lige op og hænge lidt tid før man kan træffe den endelige beslutning, om maleriet er det rigtige. Netop derfor tilbyder vi 30 dages fuld fortrydelsesret.

  

Om malerierne

 
Er maleriene ægte - eller er der tale om et print?

Alle vores malerier er ægte malerier, der males helt fra bunden med oliemaling. Vi sælger ingen prints eller lignende.

 

Hvilken slags maling er jeres malerier malet med?

Alle vores malerier males med oliemaling. Oliemaling er den klassiske form for maling, der igennem århundreder er brugt af de største kunstnere. Oliemaling giver kraftigere og dybere farver.

 

Er der ramme på malerierne?

Malerierne leveres opspændt på en ca. 3 cm tyk blindramme, så de nemt kan hænges op.

 
Er malerierne unikke eller findes de i flere eksemplarer?

Vores fuldtidsprofessionelle kunstnere fremstiller vores malerier på bestilling.

 

Alle malerier håndmales fra bunden og derfor vil to malerier aldrig være helt ens.

 

De malerier der fremvises på hjemmesiden er et eksempel på ét maleri, som vores kunstnere har malet. Der vil derfor af naturlige årsager være små afvigelser på det maleri du modtager, men helhedsindtrykket vil være det samme. Dette anser vi som en positiv ting, idet dit maleri bliver 100 % unikt.

 
Hvem har malet malerierne?

Vores malerier males af kunstnere fra hele verden. Alle vores kunstnere sætter en stor ære i altid at levere et kvalitetsprodukt, hvilket afspejler sig i de malerier de maler.

 
Hvornår kommer der nye malerier på hjemmesiden?

Vi bestræber os på, at få nye malerier på hjemmesiden ca. hvert 3. måned. Det er lidt forskelligt og afhænger meget af, om vi kan finde nogle malerier, som vi synes er flotte. Vi holder os løbende opdateret med tendenser og efterspørgsel.

 

Hos os har du desuden mulighed, for at fremsende en idé eller foto af et specielt maleri du ønsker malet. Leveringstiden vil som oftest være omkring 2 måneder.

 

Malerier på bestilling

 

Er det muligt at bestille et maleri med andre mål end dem på jeres hjemmeside?

Ja, du kan godt bestille et maleri i andre mål. Vi er som udgangspunkt i stand til at levere malerier med en længde/højde på op til 200 cm. Hvis du ønsker et maleri i en anden størrelse skal du blot kontakte os på info@mynewart.dk.

 

Er det muligt at bestille et maleri med et andet motiv end dem på jeres hjemmeside?

Ja, du kan godt bestille et maleri med et andet motiv. Du skal blot kontakte os på info@mynewart.dk - og gerne vedhæfte et billede af det ønskede motiv.

 

Hvad koster et andet motiv eller en anden størrelse?

Priserne for at få et maleri med et bestemt motiv eller i en anden størrelse varierer af to ting: Dels hvor stort maleriet skal være og dels hvor detaljeret motivet er. Du kan dog sammenligne med vores eksisterende malerier på siden for at danne dig et indtryk.