Der er 199 varer.
Viser 1 - 199 af 199 varer

Malerier købes hos Mynewart.dk

 

Billige malerier

- Køb dine malerier billigt hos Mynewart.dk

 

De fleste af os er enige om, at kunst - herunder malerier - er flotte. Hvilken stil vi bedst kan lide er naturligvis et subjektiv valg. Kunst er nemlig en helt speciel størrelse, der taler til vores kreative og intellektuelle person. Kunst er dog noget, som de fleste af os ønsker at indrette vores hjem med. Vi vil ofte gerne have et stort antal malerier til vores vægge - men der er ofte én ting, der holder os tilbage: Prisen. Malerier er ofte en dyr investering. Malerier koster ofte mange tusinde kroner. Dette har vi gjort op med hos Galleri Mynewart.dk. Hos Mynewart.dk kan du købe billige malerier - meget billige malerier.

 

Hos Mynewart.dk sælger vi kunst i form af håndmalede malerier - nærmere bestemt oliemalerier. Oliemalerier er den klassiske form for malerier. Stort set alle de store kendte værker fra tidernes morgen er malet med oliemaling. Oliemaling giver nemlig maleriet en flot og farverig dybde, idet man med oliemaling ofte maler lag på lag.

 

Hvordan kan det lade sig gøre, at Mynewart.dk er i stand til at sælge så billige malerier tænker du måske? Svaret på dette er blandt andet, at vi benytter os af vores eget netværk af talentfulde kunstnere fra udlandet. Vi samarbejder direkte med kunstnerne og vi bestiller store ordrer af malerier. Samtidig sælger vi malerierne online, og sparer derfor store udgifter til udstilingslokaler, fysisk personale med videre. Kunstnerne, der arbejder for Galleri Mynewart.dk har også deres egne gallerier ved siden af, og udnytte her de ledige perioder til at male de flotte oliemalerier til os. Samtidig udvælger vi en lang række motiver med baggrund i deres egne kreative portfolioer, hvilket gør, at de sparer en masse tid i den kreative og udarbejde fase. Dette betyder sammenlagt, at vi er i stand til at sælge billige malerier - meget billige malerier hvis vi selv skal sige det.

 

Selvom malerierne er billige betyder det ikke, at kvaliteten ikke er i top. Alt der bruges til at male vores malerier er af allerhøjeste kvalitet. Dette gælder både lærrederne, der males på samt oliemalingen, der males med. Lærrederne som der males på, er blindrammer der er mellem 3,5 - 4 cm. tykke og de er opbygget af solidt træ. Skal du have nye billeder til stuen kan du derfor med fordel gå på udkig i vores store udvalg.

 

Oliemalerier

Hvad er oliemalerier?

 

Som beskrevet ovenover er oliemalerier den helt klassiske form for malerier. Langt størstedelen af alle de store værker, der er malet igennem tiden har været malet med oliemaling. Heriblandt verdens nok mest kendte maleri "Mona Lisa" (Leonardo da Vinci, malet i 1503-1506)n

 

Oliemaling har eksisteret i mere end 500 år. Det blev udødeliggjort og perfektioneret af italienske og venetianske kunstnere i renæssancen. Oliemalingen, der bruges til at male er fremstillet af hovedsagelig vegetabilsk olie, der omfatter linolie og andre pigmenter. Oliemaleri har og er været højt respekteret siden det kom frem for mere end 500 år siden, idet det udstråler realisme, der er uforlignelig til enhver anden kunstform. Oliemalingen giver intense og kraftfulde farver og levende billeder.

 

Hos Mynewart.dk er alle vores malerier malet med oliemaling. Vi mener nemlig også, at oliemalerier er de flotte malerier man kan få.

 

Kunstnerne

Kunstnerne hos Mynewart.dk

 

Hos Mynewart.dk benytter vi os af udenlandske kunstnere. Dette gør vi for at kunne holde prisen nede. Selvom priserne er billige betyder det dog ikke, at kunstnerne ikke er dygtige. Alle kunstnerne som vi samarbejder med hos Mynewart.dk har mange års erfaring, og de fleste er uddannede på kunstakademier. Kunstnernes mange års erfaring gør, at de har øje for de mange små detaljerne i malerierne.

 

Mynewart.dk samarbejder direkte med kunstnerne bag malerierne, og vi er derved i tæt dialog med dem i forhold til nye værker til vores galleri. Vores kunstnerne mestrer hver deres stilart, hvorfor vi er i stand til sælge malerier i hver ende af skalaen. Alt fra farverige abstrakte malerier til unikke portrætteringer af dyr og landskaber.

 

Vores samarbejde med en bred skare af taltenfulde og dygtige kunstnere gør også, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder malerier på bestilling. Det betyder, at du som kunde har mulighed for at få malet lige præcis dét maleri du ønsker. Hvis du har et billede af en person, et landskab eller et andet maleri som du ønsker malet i en bestemt størrelse, skal du blot kontakte os på info@mynewart.dk. Derefter sender vi opgaven i udbud hos de af vores kunstnere, der mestrer lige netop denne stilart til perfektion. Herefter får du en pris og en tidshorisont. Du vil løbende blive orienteret om processen, og vil få tilsendt billeder af det endelige maleri, som du selvfølgelig har mulighed for at komme med rettelser til, hvis du synes, at der mangler noget. Vi er først tilfredse når du er tilfreds.

 

Valg af oliemaleri

Hvilket oliemaleri skal jeg vælge til mit hjem?

 

At have billeder til væggen er essentielt i det moderne danske hjem. Når det kommer til oliemalerier - eller kunst i det hele taget - kan det være svært at tage et valg. Kunst er noget af det sværeste at vælge, da det udelukkende har en visuel funktion, i modsætning til eksempelvis et bord eller en stol. Og når det kun er det visuelle element at tage hensyn til, kan det være meget svært at vælge ét blandt mange. Hos galleri Mynewart.dk kan vi ikke fortælle dig hvilket oliemaleri du skal vælge, men vi kan give dig et par råd, der er værd at have i baghovedet med hensyn til valget af dit næste oliemaleri.

 

I en harmonisk indretning, er det altid godt at have en rød tråd. En rød tråd i forhold til oliemalerier kunne eksempelvis være sammensætningen af farver. Hvis du har en eller et par farver, der går markant igen i din boligindretning, kan du med fordel vælge et eller flere malerier, hvor netop disse farver er fremtrædende.

 

Derudover kan et farverigt og abstrakt oliemaleri skabe en flot synergieffekt i et hjem, der måske er blevet en anelse for steril - forstået på den måde, at det er meget minimalistisk i sit udtryk. Der er måske en overvægt at sorte, hvide og grå møbler i hjemmet. Her vil et farverigt og abstrakt maleri skabe en modvægt, der vil give en balance i boligindretningen.

 

Har du allerede farver i hjemmet, kan du lige så vel vælge et flot oliemaleri med et motiv. Her kan du eventuelt kigge på et motiv, der bringer tankerne hen på noget behageligt. Hvis du er glad for at rejse til de varme lande, kunne dette eksempelvis være et maleri med et flot eksotisk dyr, eller et flot sommerrigt landskab.

 

Hvis du bor i en bolig med store tomme vægge, kan du med fordel kigge på store malerier. Et stort oliemaleri på en stor væg vil uden tvivl give et unikt og spektakulært look i hjemmet. Et stort oliemaleri vil let blive centrum i rummet, og vil uden tvivl fange opmærksomheden hos dig selv og de gæster, der træder ind i rummet.

 

Det endelige valg er dog dit. Der er trods alt dig, der dagligt skal kigge på oliemaleriet, hvorfor det er vigtigt, at det er noget, som du selv finder flot.

 

På gensyn hos Galleri Mynewart.dk - det er her du køber billige malerier online