Om malerierne hos Galleri Mynewart.dk

 

Om vores malerier

 

Alle malerierne, der er til salg hos Galleri Mynewart.dk er ægte håndmalede oliemalerier. Alle materialerne til fremstillingen af vores malerier er af høj kvalitet – dette gælder både oliemalingen samt de lærreder, der er malet på. Vores kunstnere benytter oliemaling, der er den klassiske form for maling, som er brugt igennem mange hundrede år. Et maleri med oliemaling tager længere tid at male, idet der en del tørretid forbundet med processen. Et oliemaleri adskiller sig fra eksempelvis et akrylmaleri ved at have en rigtig flot dybde.

 

Vores malerier bliver malet af professionelle kunstnere fra udlandet. Alle kunstnere lever af og arbejder fuldtid med at male – og de har mange års erfaring. Ligeledes sætter de en stor ære i, at deres værker er af høj kvalitet, hvilket tydeligt skinner igennem. Vores malerier bliver ligeledes kvalitetstjekket både i udlandet samt ved modtagelsen i Danmark, for at være sikker på, at du som kunde modtager et kvalitetsprodukt.

 

Alle vores malerier håndmales fra bunden – vi bruger ikke prints, maskinproduktion eller andet. De malerier, der fremvises på hjemmesiden er et eksemplar af, hvad der kan betegnes som en skabelon for kunstneren. Der vil derfor af naturlige årsager være små afvigelser på det maleri du modtager, men helhedsindtrykket vil være det samme. Dette anser vi som en positiv ting, idet dit maleri bliver 100 % unikt. Langt de fleste at vores kunder oplever, at maleriet de modtager er endnu flottere i virkeligheden, da et billede på en hjemmeside ikke til fulde kan gengive eksempelvis den flotte dybde, som der er i et oliemaleri.

 

Hos Galleri Mynewart.dk går vi ikke ind for "masseproduktion" af malerier. Vi beder hver kunstner om at male mellem 3-5 af hvert maleri - dels for at holde prisen nede pr. maleri, og dels for at gøre udvalget af malerier mere overskueligt. Nogle gange bestiller vi en ny levering af et respektivt maleri, og andre gange lader vi det udgå. Dette er ligeledes helt almindelig praksis hos langt de fleste selvstændige kunstnere. De maler ofte det samme maleri flere gange, idet det er svært kontinuerligt at finde på nye motiver. Vi vil derfor vove at påstå, at vores malerier er unikke i lige så høj grad som de fleste andre kunstneres.

 

Vi yder som en ekstra service 30 dages fuld returret på alle vores malerier, hvis du fortryder dit køb. Du kan derved trygt bestille et maleri, for at se om det giver den ønskede effekt. Hvis du fortryder et køb, sender du blot maleriet retur.

 

Malerityper

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den type malerier som de ønsker - og til en billig pris. Vores primære fokus er på nuværende tidspunkt abstrakte malerier og gruppe-malerier. Vores sortiment indeholder dog også både landskabs- og portrætmalerier.

 

Abstrakte malerier kan hænges op i alle rum, og det er et meget naturligt valg i det moderne hjem. Vi tilbyder abstrakte malerier i mange forskellige farver og former.

 

Noget forholdsvis nyt indenfor malerigenren er gruppe-malerier. Gruppe-malerier er ét motiv, der er spredt udover flere lærreder. Det kan være 2, 3, 4 eller flere lærreder, og de kan være i samme eller forskellige størrelse. Dette giver for det første en god fylde på væggen, ligesom det tilfører maleriet et ekstra element. Man kan næsten sige, at det er kunst i kunsten.

 

Som nævnt tidligere er vores største ambition, at være i stand til at tilbyde lige præcis dét malerier som du ønsker dig. Hvis du ikke kan finde et sådant på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os, og beskrive hvad du ønsker. Dette kan både være hvad angår farve, motiv og størrelse. Vi vil have dette med i vores overvejelser næste gang vi bestiller et parti malerier. Dette gør vi løbende, og hver gang vil vores sortiment ændre sig. Du har ligeledes mulighed for at bestille et personligt og unik maleri - i lige præcis den størrelse og med det motiv/de farver som du ønsker. Kontakt os på info@mynewart.dk.

 

Velkommen hos Galleri Mynewart.dk - Dit galleri på nettet.