Om malerierne hos Galleri Mynewart.dk

Alle malerier hos Mynewart.dk er rigtige malerier. Der er ikke tale om prints, tryk eller lignende.

 om-mynewart-malerier.png

I midten til venstre vises et nærbillede af et maleri, hvor man tydeligt kan se de mange lag maling. I midten til højre vises bagsiden af et maleri. Alle malerierne leveres opspændt på blindrammer, der er 3,3 cm. tykke. De er afsluttet flot og siderne er malet - og klar til at blive hængt op på væggen.

 

Mynewart.dk får sine malerier fra henholdsvis egne kunstnere såvel som eksterne kunstnere/gallerier. 70-80% af udvalget er motiver som vi selv udarbejder i samarbejde med vores dygtige kunstnere. Når vi udarbejdet et motiv tager vi som oftest udgangspunkt i et fotografi vi selv har taget. Det kunne fx. være et flot landskabsfotografi eller et billede af den lille havfrue. Herefter finder vi en malerteknik og stil, der passer til dette fotografi. Det kunne eksempelvis være et spartelmaleri for at give mere fylde, dybde og farve i maleriet. De sidste 20-30% af vores malerier køber vi fra andre kunstnere eller online gallerier fra alle dele af verden.

 

Vi har igennem Mynewarts levetid haft flere tusinde forskellige motiver igennem gallieriet, og vi får hele tiden nye. Så hold øje med vores side. Derudover tilbyder vi også "skræddersyede" malerier. Det vil sige, hvis du fx. ønsker et af vores malerier i en anden størrelse - eller ønsker noget ændret på et maleri (Det kunne være et rødt træ, der skulle males grønt). Så sender du os bare en e-mail. :)

 

Alle malerierne males af talentfulde kunstnere, der har mange års erfaring.

 

Vores malerier males i oliemaling - den klassiske form for kunstmaling - hvilket giver en rigtig flot dybde i maleriet. Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet i fremstillingen af vores malerier. Både oliemalingen som kunstnerne maler med, samt trærammerne som lærrederne spændes op på.

 

Nogle af vores malerier er så populære, at vi får malet mere end ét af dem - hvorimod andre er unikke. Billederne på vores hjemmeside afspejler ét af de malerier som kunstneren har malet, så der kan forekomme små variationer i det du modtager, da der er tale om håndarbejde. Endvidere kan vi også fortælle, at et maleri gør sig bedst i virkeligheden - og ikke som billede på en hjemmeside. Hvis du har fundet et maleri på vores hjemmeside som du synes er flot, vil du højst sandsynligt finde det endnu flottere når du modtager det, da du her kan se den flotte dybde i maleriet, penselstrøgene på lærredet mm.

 

Vi henviser i øvrigt til vores kundeanmeldelser på blandt andet Trustpilot -> klik HER.

 

Når du bestiller et maleri hos Galleri Mynewart.dk er du altså garanteret et flot stykke håndarbejde. Vi er så sikre på det, at vi giver en udvidet returret på hele 30 dage. Dette giver dig god tid til at besigtige dit nye maleri - og skulle du mod forventning ikke være tilfreds, så returnerer du det blot til os, og får det fulde beløb retur.

Typer af malerier hos Galleri Mynewart.dk

 

Hos Galleri Mynewart.dk tilbyder vi flere typer af malerier, idet vi ønsker at tilgodese alle kunder.

 

Vores malerier er inddelt i fire kategorier:

 

Abstrakte malerier

 

Abstrakte malerier er malerier, der som sådan ikke forestiller noget. Dermed ikke sagt, at vedkommende, der kigger på maleriet, er af den opfattelse. Det er det skønne ved det abstrakte. Idet, der ikke er et fast motiv, er det op til en selv at lade tangerne flyde. Det abstrakte er en sand inspirationskilde til det kreative menneske.

 

Malerier med motiv

 

Vores malerier med motiver findes i mange former og farver. Vi har farverige malerier, der forestiller både dyr, mennesker, træer og landskaber. Nogle mere fantasifulde end andre. Vi har både motiver, der giver et smil på læben, og motiver, der giver en hygge og varme til hjemmet.

 

Store malerier

 

At have et stort maleri er noget helt unikt. Et stort maleri bliver let omdrejningspunktet, for det rum det hænges op i. Et stort maleri tiltrækker sig en masse opmærksomhed, og sætter virkelig prikken over i'et i indretningen. Vi har hos Galleri Mynewart.dk et varierende udvalg af store malerier, heriblandt flere unikke malerier, der kun kommer i et eksemplar.

 

Gruppe-malerier

 

Noget forholdsvis nyt indenfor malerigenren er gruppe-malerier. Gruppe-malerier er ét motiv, der er spredt udover flere lærreder. Det kan være 2, 3, 4 eller flere lærreder, og de kan være i samme eller forskellige størrelse. Dette giver for det første en god fylde på væggen, ligesom det tilfører maleriet et ekstra element. Man kan næsten sige, at det er kunst i kunsten.

 

Vores ambition er, at være i stand til at tilbyde lige præcis dét malerier som du ønsker dig. Hvis du ikke kan finde et sådan på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os, og beskrive hvad du ønsker. Dette kan både være hvad angår farve, motiv og størrelse. Vi vil have dette med i vores overvejelser næste gang vi bestiller malerier hos vores kunstnere. Dette gør vi løbende, og hver gang vil vores sortiment ændre sig. Du har ligeledes mulighed for at bestille et personligt og unik maleri - i lige præcis den størrelse og med det motiv/de farver som du ønsker. Kontakt os på info@mynewart.dk.

 

På gensyn hos Galleri Mynewart.dk