Der er 332 varer.
Viser 1 - 220 af 332 varer

Galleri Mynewart - Moderne malerier til hjemmet

Køb dine moderne malerier hos kunstgalleriet Mynewart.dk

 

Galleri Mynewart.dk er et af Danmarks største og førende kunstgallerier med et stort udvalg af moderne håndmalede malerier til salg. Vi bestræber os på, at have et moderne og nuanceret udvalg af værker, således at alle gerne skulle være i stand til at finde lige præcis det maleri, der passer til deres hjem. Dette uanset om man ønsker abstrakte malerier, store malerier, farverige malerier osv.

 

Galleri Mynewart.dk har showroom på adressen:

 

Grundtvigs Alle 172

6400 Sønderborg

 

Galleriet har ikke faste åbningstider, men ved henvendelse på telefon (31145817) eller mail (info@mynewart.dk) kan der uden problemer arrangeres en aftale om at komme forbi og se vores mange værker.

 

Alle malerierne i vores samling er håndmalede af kunstnere fra udlandet. Alle kunstnere er utrolig dygtige og passionerede indenfor deres fag. De har alle egne kunstgallerier som de arbejder på sideløbende.

 

Malerierne er malet med oliemaling og spændt op på en blindramme i solidt træ. Maleriet er derfor lige til at hænge op på væggen.

 

Mynewart.dk modtager jævnligt nye malerier fra vores kunstnere. Vi bestræber os på, at vores udvalg bliver fornyet ca. hver 3. måned. Hvis du har forslag til motiver, farvevalg eller størrelser på vores malerier, er du mere end velkommen til at skrive en mail. Vi har opfyldt mange ønsker fra vores kunder, og får mange maleriet malet på bestilling.

 

Moderne malerier

Hvad er et moderne maleri?

 

Et moderne maleri er i vores optik et maleri, der passer til det nutidige og moderne danske hjem. I gamle dage var malerier ofte portrætter af historiske personer og familiemedlemmer eller malerier af landskaber og bygninger. I gamle dage brugte, hvor man ikke havde kameraer brugte man malerierne til at forevige de historiske minder. Malerierne som man havde hængende på sine vægge, var altså mere en erindring over historien. Sådan er det ikke i dag. I dag købes langt størstedelen af os malerier, for at være med til at definere vores stil og vores hjem.

 

Et moderne maleri er derfor et maleri, som kan bruges i forlængelse af boligens øvrige interiør. Hos Mynewart.dk har vi en stor samling af forskellige moderne malerier. Vi har både værker, der er malet som et definerbart motiv - ligesom vi har en bredt sortiment af abstrakt kunst. Abstrakt kunst er kunst, der ikke forestiller noget konkret, og i og for sig er et mønster i forskellige farver og nuancer. Begge dele dog med afsæt i kunst, der egner sig til det moderne danske hjem.

   

Hvad er et kunstgalleri?

Hvad dækker betegnelsen "kunstgalleri" over?

  

Hvis man slår det op i en ordbog vil man få svaret: "En samling af malerier og andre kunstgenstande".

 

- Og dette er lige præcis hvad kunstgalleri Mynewart.dk er. En samling af moderne malerier til salg fra forskellige kunstnere, der alle sætter en stor ære i, at levere fantastisk kunst til vores galleri.

Hos Mynewart.dk har vi et stort udvalg af malerier, og udvalget bliver hele tiden større i takt med, at vi bliver klogere på hvad vores kunder efterspørger. Galleriet samarbejder med en række udenlandske kunstnere, der har en bred vifte af forskellige motiver i deres egne gallerier. Ud fra disse store mængder af meget varierende kunst, udvælger vi nøje hvilke malerier, som vi ønsker skal males til vores danske kunder. Malerierne bliver så malet i en serie af eksempelvis fem stykker. Når disse er solgt bliver der som udgangspunkt ikke malet flere fra samme serie. Vi tager dog altid imod bestillinger og tilbyder, at udfærdige et maleri i det ønskede motiv såvel som størrelse, hvilket mange af vores kunder flittigt benytter sig af.

Hos Mynewart.dk ønsker vi ikke at udvalget bliver for stort, da man som kunde dermed hurtigt mister overblikket, hvilket gør, at man kan have meget svært ved at finde et maleri, da man som oftest vil have et god sammenligningsgrundlag. Derfor har vi sjældent mere end 100 forskellige motiver i galleriet. Dem vi har er dog nøje udvalgt, hvorfor vi er næsten helt sikre på, at du som kunde kan finde i hvert fald nogle stykker, der egner sig til boligen, firmaet eller andet.

 

Er der forskel på de forskellige gallerier på nettet?

Eller sælger de alle sammen det samme?

 

Der findes mange kunstgallerier i Danmark. Både i form af fysiske forretninger såvel som online-baserede. Galleri Mynewart.dk er en del af sidstnævnte. Dette skyldes især to ting: Vi ønsker at være alle danskernes foretrukne galleri. Dette gøres lettest via internettet, som alle danskere som udgangspunkt har adgang til. Dernæst har vi et ønske om altid at være Danmarks billigste kunstgalleri, hvorfor vi fjerner så mange udgifter som muligt, og derved kan presse prisen på vores kunst så langt ned som muligt. Ved ikke at have en fysisk forretning sparer vi en masse udgifter, der ellers ville være gået til husleje, varme, vand, elektricitet, forsikringer, personale med mere. Dette undergår vi nu, i det vores eneste fysiske udgifter - udover indkøb af vores malerier - er vores lager. Dette lager fungerer også som en slags galleri, dog uden faste åbningstiden, og med en placering, der ikke ligger centralt i byen, men derimod i et erhvervsområde. Vi kan derfor ligeledes tilbyde interesserede kunder, at de fysisk kan komme forbi og besigtigede vores malerier før et eventuelt køb. Dette er en klar fordel at gøre, hvis man er lidt i tvivl. Vi garanterer, at når du ser vores malerier i virkeligheden, fremstår de endnu flottere end på hjemmesiden. Et billede på en hjemmeside er nemlig ikke i stand til på samme måde at gengive eksempelvis dybden i malingen, de forskellige kontraster kunstværket har afhængig af lys med mere.

 

Hvilke typer malerier kan købes hos Galleri Mynewart.dk?

Og hvad skal man vælge til sit hjem?

 

Hos galleri Mynewart.dk bestræber vi os på at have kunst til enhver smag. Dette betyder, at vi ikke fokuserer på én bestemt genre, men derimod har fra flere forskellige stilarter. Det vi har, er det som vores kunder efterspøger.

Hvilken type maleri du skal vælge afhænger meget af hvordan dit hjem er indrettet. I dag er de meste nybyggeri, hvad enten det er et hus eller en lejlighed, meget minimalistisk og moderne i sin udformning. Den indvendige del af boligerne indrettes som oftest i meget neutrale farver som hvid og sort hvad angår vægge, lofter, køkkenelementer og så videre. Der er meget rene linjer i opbygningen og der stiles meget ofte efter det minimalistiske udtryk. Hvis du bor i sådan et hjem og dine møbler måske også falder indenfor samme minimalistiske kategori anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af abstrakte malerier.

  

Abstrakte malerier eller abstrakt kunst, er kunst hvor der kort sagt ikke er noget genkendeligt motiv. Et abstrakt stykke kunst kan i maleri-verdenen ofte ved et førstehåndsindtryk ligne en fanfare af farver, mønstre, streger, firkanter og andet. Billedet giver måske ikke ved første øjekast nogen mening, hvilket lige præcis er meningen. Hvis man kigger længere og mere intenst på det abstrakte, kan man selv danne sit eget indtryk af hvad det kunne forestille. Det kan være, at det ligner en vanddråbe, der rammer jorden, det kan være en eksplosion ude i universet – eller måske et nattehimmel med fyrværkeri. Det kan forestille mange ting, og det kan let ændre sig fra gang til gang. Pointen med den abstrakte kunst i det moderne hjem er, at det abstrakte giver en fantastisk synergieffekt i forhold til den anden meget stilrene opbygning af hjemmet. Det abstrakte er med til at give boligen en helt unik personlighed samt at give boligen de farver, som er med til at skabe en dejlig hygge. Hvilket mønster du vælger – altså motivet på lærredet – det er helt sikkert en smagssag. Det er utrolig subjektivt hvad den enkelte finder flot, så her kan der ikke dikteres nogen retningslinjer. Man skal simpelthen vælge dét, man finder behageligt at kigge på. Dette angår så vidt også farvevalget, men her kan man med fordel tage et kig på hvad man ellers har i hjemmet. Hvis man eksempelvis har en eller flere bestemte farver, der går igen ved pynteting – puder, vaser, lamper – så kan det være fordelagtigt at vælge et maleri, med farver der matcher disse. Dette giver nemlig en gennemgående rød tråd.

 

Udover den abstrakte kunst har vi også malerier med motiver. Disse motiver kommer til udtryk i eksempelvis portrætter og landskaber. Nogle er meget naturtro mod virkeligheden i forhold til farverne mens andre har en glans af farver over sig. Et maleri med motiv kan naturligvis hænges op i ethvert hjem. Normalvis hænger størstedelen af motiv-malerier dog i boliger, der ikke er helt så nybyggede som beskrevet i afsnittet ovenover. Hvis du eksempelvis har et charmerende nedlagt landbrug, en ældre byhus eller lignende, så er det ikke sikkert at et abstrakt maleri passer så godt ind. Her kan et maleri med et landskabsmotiv ofte gøre sig rigtig godt, idet man holder stilen i forhold til det mere klassiske look, hvilket især landskabsmalerier er. De motiver, hvor der er langt en farveglans indover, således at det hælder lidt mere til det abstrakte kan med fordel vælges, såfremt man holder af motiver og ellers bor meget moderne.

 

Malerier på ét eller flere lærreder?

Hos Mynewart.dk introducerer vi gruppe-malerier

 

Traditionelt vis males malerier på ét lærred. Sådan er det ikke nødvendigvis længere. Galleri Mynewart.dk har en stor samling såkaldte gruppe-malerier. Et gruppe-maleri er et maleri, der er malet udover flere lærreder. Lærredet kan være malet med et motiv eller abstrakt. Herefter er lærredet blevet delt i eksempelvis tre eller fem dele, der tilsammen udgør motivet. Lærredet hænges derefter på væggen med et mellemrum på mellem to til fem centimeter. Hvad er idéen så med et gruppe-maleri frem for et traditionelt maleri? Et gruppe-maleri giver blandt andet et unik kunstnerisk udtryk. Man kan næsten sige, at der er tale om kunst i kunsten. Et gruppe-maleri kan især anbefales, hvis man har en stor bar væg, der trænger til udsmykning. Hvis man eksempelvis ønsker et par meter, der skal dekoderes af et maleri, kan et enkelt maleri med en bredde på to meter måske virke en smule ”tungt”, hvorimod et gruppe-maleri, der er delt op af 5 lærreder af 40 centimeter, giver et knap så ”tungt” look, men samtidig opfylder opgaven til fulde hvad angår at fylde væggen ud.

 

Hvordan er kvaliteten af Mynewart.dk's malerier?

Fakta om malerierne hos galleri Mynewart.dk

 

Hos Mynewart.dk er der ikke gået på kompromis med kvaliteten af vores kunst. Alle vores malerier er malet på kvalitetslærreder og opspændt på en blindramme med en tykkelse på imellem 3 og 4 centimeter. Dette betyder, at man ikke behøves at købe en ramme til maleriet. Maleriet kan hænges direkte op på væggen, og der er selvfølgelig monteret ophængsmoduler på bagsiden af lærredet. På siden af maleriet er der som oftest malet sort – eller i de tilfælde hvor det giver god mening – er motivet fortsat ud på siden af lærredet.

 

Når du køber et maleri hos Mynewart.dk er vi sikre på, at du bliver glad for det. Vi er så sikre, at vi tilbyder en forlænget returret på hele 30 dage. Du kan altså bestille et maleri, hænge det op, og hvis det mod forventning ikke lever op til hvad man håbede på, kan man frit returnere det og få alle sine penge retur.

 

På gensyn hos Galleri Mynewart.dk - her finder du dit næste flotte billede til væggen.