Der er 212 varer.
Viser 1 - 212 af 212 varer

Abstrakte malerier - hvad er det?

 


Abstrakt kunst - eller i dette tilfælde abstrakte malerier, er kunst der som udgangspunkt ikke forestiller noget bestemt. Kunstneren har måske haft en bestemt fortolkning af motivet, og har en mening eller en idé om hvad det skal forestille. Andre, der kigger på værket har måske helt andre forestillinger om hvad der foregår. Det kan også sagtens ændre sig med tiden. At man ser nye deltaljer og mønstre som man ikke før har bemærket, og maleriet derved får en ny dimension. Det er det herlige ved det abstrakte.
 

Hos galleri Mynewart.dk er vores hovedfokus det abstrakte. Det abstrakte passer i særdeleshed godt ind i det moderne hjem, der bærer præg af en meget stilren og elegant indretning i form af rummets opbygning såvel som møblementet. Den abstrakte kunst hjælper her med at løsne lidt op i det måske lidt kedelige og stilrene look. Har du sådan et hjem, og er farverne måske meget neutrale - sort, hvid, sølv grå, kan du med fordel vælge et abstrakt maleri med mange kraftfulde farver. Dette vil uden tvivl give det rummet et fantastisk boost af energi, og vil skabe en harmonisk synergieffekt med det resterende møblement.

 

Hvis du derimod bor i en bolig, der i forvejen er præget af mange farver, kan du enten gøre det, at du anskaffer dig nogle malerier, der matcher de farver du har, eller vælger nogle, der er bygget op omkring mere jordnære farver. I vores galleri har vi et bredt udvalg af abstrakte malerier i mange forskellige størrelser og i mange forskellige farver. Vi har abstrakte malerier både på et enkelt lærred. eller som gruppe-malerier. Sidstnævnte er en type kunst, der er ved at vinde større terræn i kunstverdenen. Her har man i realiteten en slags kunst i kunsten, ved at dele et motiv - eller i dette tilfælde et abstrakte motiv - ud over flere lærreder. Alle disse lærreder danner tilsammen ét maleri, men det giver et helt unikt og specielt udtryk at skære maleriet over i flere bider.

 

Selvom vores hovedfokus er det abstrakte, betyder det ikke at vi ikke har fokus på anden kunst. Du kan gå tilbage til vores forside og danne dig et overblik over alle vores malerier i vores galleri.

Ifølge Wikipedia er abstrakt kunst: "nonfigurativ kunst, altså malerkunst som ikke forestiller eller efterligner genstande. Den abstrakte kunst benytter altså ikke formerne og farverne til at repræsentere noget bestemt ved at ligne dette, men lader dem træde frem i deres egen ret. Billederne kan dog stadig knyttes til betydninger og forestillinger – men netop på et mere abstrakt plan."

 

Abstrakte malerier i stærke farver er moderne malerier

 

I dag lever de fleste mennesker i boliger, der er præget af det minimalistiske udtryk. Vi indretter i stol stil vores hjem med møbler og inventar, der er meget stilrent i sit udtryk. Dette gør, at vores hjem meget hurtigt kan blive en smule kolde at se på. Hvis alt inventar i boligen er sort, hvidt og gråt, giver det ofte en noget tom fornemmelse. Her kommer kunsten ind i billedet. Kunst - i vores tilfælde i form af malerier - skaber liv og stemning i rummet. I det moderne hjem er et moderne maleri ofte lig med et abstrakt maleri - og ofte et maleri i stærke farver, netop grundet det "kaos" der ofte eksisterer i et abstrakt maleri, idet det som udgangspunkt ikke har nogen fast form eller motiv. Dette abstrakte kaos giver en harmoni med det resterende minimalistiske inventar og sammen skabes en unik synergieffekt, der giver en dejlig varme og personlig i rummet.

 

Vi anbefaler derfor, at hvis man som mange især unge mennesker, indretter sit nye hjem meget stilrent, at man så overvejer at dekorere sine vægge med flot abstrakt kunst.

 

Galleri Mynewart.dk har abstrakt kunst i mange former og størrelser. Vi har malerier i mellem størrelser, store størrelser og som gruppe-malerier. Vi har abstrakte malerier i stærke farver og med få farver. Vi har abstrakt kunst med avancerede mønstre og med simple mønstre. Vi har med afdæmpede farver og vi har med kraftfulde farver. Vi har kort sagt et stort og bredt udvalg af abstrakt kunst - og vi får hele tiden mere. Vi vil nemlig være i stand til at tilbyde lige præcis dig det maleri, der passer til dit hjem.

  

Hvornår stammer den abstrakte kunst fra?

 

Den abstrakte kunst tog for alvor til i starten af 1900-tallet, hvor kunstnere som Francis Picabia og Francois Kupka slog sine folder. I dag er abstrakt kunst den mest fremtrædende på kunstscenen og nutidens største kunstnere beskæftiger sig navnligt med det abstrakte. Hvis man kigger på listen over de dyreste værker, der er blevet solgt igennem tiderne, kan man også tydeligt se, at det abstrakte motiv går igen. Man kan derfor roligt konkludere, at det abstrake motiv er meget populært - og dette er både blandt kunsteksperter som menigmand.

 

Køb af abstrakt kunst hos galleri Mynewart.dk

 

Når du køber et abstrakt maleri hos galleri Mynewart.dk kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Alle vores malerier er håndmalede af meget dygtige kunstnere, der dagligt udfolder deres evner på deres eget galleri, når de ikke maler malerier til vores galleri. Lige såvel som ved alle andre værker, er de abstrakte malerier malet på et lærred af meget høj kvalitet. Dernæst er lærredet spændt ud på en solid blindramme i træ, hvorfor den er lige til at hænge op på væggen. Blindrammen er naturligvis udstyrret med kroge, således at der blot skal bankes et søm eller skrues en skrue i væggen, hvorefter maleriet kan hænges op. Blindrammen på vores malerier er mellem 2,8 og 4 cm. tykke. Dette er nærmere beskrevet i infoteksten på de respektive malerier.

Galleri Mynewart.dk har kunderne i fokus, og vi kan tydeligt se, at den abstrakte kunst hitter. Vi har en stor efterspørgsmål på abstrakte malerier - og både på enkelt lærreder såvel som gruppe-malerier. Grundet den store efterspørgsel er det derfor også især de abstrakte malerier som vi fokuserer på, når vi udvælger ny kunst til galleriet.

Vi bestræber os på jævnligt og senest hver 3. måned at få nye spændende værker på siden. Hvis du derfor mod forventnlig ikke har fundet de eller de malerier, der passer til dit hjem, så fortvivl ikke. Kig forbi på et senere tidspunkt, og se om nogle af vores nye værker falder i din smag. Du er også mere end velkommen til at kontakte os med forslag til hvilken slags abstrakt kunst du kunne ønske dig. Vi tager også meget gerne imod specifikke ordre hvad angår størrelse og motiv - og prisen er ikke højere end et tilsvarende maleri. Du skal blot kontakte vores kundeservice på info@mynewart.dk.

 

På gensyn hos Galleri Mynewart.dk - det er her du finder dine billeder til stuen.