Der er 16 varer.
Viser 1 - 16 af 16 varer

Moderne kunst

- Køb moderne kunst hos Galleri Mynewart.dk

 

Velkommen til Galleri Mynewart.dk. Hvis du er på udkig efter flot og moderne kunst er du kommet til den rigtige side. Galleri Mynewart.dk er et af Skandinaviens største gallerier på nettet og vi har et stort udvalg af moderne kunst til det moderne hjem.

 

Moderne kunst er i og for sig en subjektiv størrelse. For hvad er moderne kunst i grunden? Dette er der formentlig mange definitioner på. Hos Galleri Mynewart.dk er definitionen på dette: Kunst, der egner sig til det moderne Skandinaviske hjem. Det vil sige malerier, der passer ind i den traditionelle indretning af vores boliger i dag. Dette er i vores optik blandt andet abstrakte malerier, farverige malerier og de nye og populære gruppe-malerier. Sidstnævnte er malerier, der er malet udover flere lærreder, der tilsammen danner ét motiv eller mønster. Dette giver et helt specielt og unikt look i hjemmet, og vil med sikkerhed skabe beundring hos dine gæster.

 

I dag indretter de fleste af os vores hjem på en meget stilren og til tider minimalistisk facon. Vi opbygger vores boliger efter flotte og lige linjer, og alt er meget strømlinet i sit udtryk. Det er især farverne sort og hvid, der går igen i boligen. Vores vægge, lofter, køkken inventar mm. består ofte af materiale i disse farver. Der er måske lidt træ indeover, men det er især sort og hvid der går igen. Når det kommer til valget af møbler, er det ofte det samme mønster der går igen.

 

Ovenstående beskrivelse er vores syn på det moderne Skandinaviske hjem. Et meget stilrent hjem, der måske godt kan virke en smule kedeligt - og det er her, at kunsten kommer ind i billedet. Den moderne kunst formår at tage vores meget stilrene hjem og pifte dem op. Gøre dem indbydende og personlige. Især farverige og abstrakte malerier kommer til sin ret her. Det abstrakte motiv er meget populært i dag. Især i de Skandinaviske hjem. Abstrakt kunst er per definition non-figurativ kunst, hvilket betyder, at det er kunst, der ikke forestiller noget konkret. Et abstrakt maleri vil ofte være en form for mønster i mange eller få farver.

 

Den abstrakte kunst har for alvor fået fodfæste i løbet af de sidste 20-30 år, og er i dag den type kunst, der er mest populær. I vores optik er abstrakt kunst også indbegrebet af moderne kunst. Den abstrakte kunst taler til vores kreative person. Da det abstrakte ikke forestiller noget fast motiv, er det op til den enkelte at danne sig en historie ud fra mønsteret og farverne. Det sætter gang i de kreative tanker, giver fantasien frit spil samt virker beroliggende. Dette er også grunden til, at man ofte ser abstrakt kunst hos læger, psykologer mm. Den moderne abstrakte kunst får simpelthen patienterne til at slappe mere af.

 

Hos Mynewart.dk er den moderne kunst vi sælger lig med malerier. Nærmere bestemt oliemalerier. Oliemalerier er med til at give maleriet et flot dybde og ekstra kraftfulde farver. Oliemaling er ligeledes den type maling, der er blevet brugt i flere århundreder samt af de største kunstnere fra fordums tid.

 

Køb billig moderne kunst

- Hos Mynewart.dk kan du købe moderne kunst til en attraktiv pris

 

Nu tænker du måske, at moderne kunst er en meget dyr fornøjelse. Dette har du som udgangspunkt også helt ret i. Moderne kunst kan være meget dyr. Ofte koster et maleri på et traditionelt galleri mange tusinde kroner, hvilket gør, at det er de færreste, der har mulighed for at indrette deres hjem med mange flotte malerier.

 

Heldigvis er det ikke sådan hos Galleri Mynewart.dk. Vi har nemlig specialiseret os i billig moderne kunst, hvilket betyder, at du til en ganske attraktiv pris kan købe flot og moderne kunst til din bolig. Årsagen til, at vi kan sælge vores malerier til disse priser er, at vi samarbejder direkte med et stort antal passionerede og talentfulde kunstnere fra udlandet. Kunstnerne, der ofte har deres egne gallerier, benytter de stille perioder til at arbejde på de malerier, der bliver solgt hos os. Samtidig bestiller vi mange malerier hos hver enkelt kunstner, hvilket gør, at vi kan forhandle os til endnu billige priser - hvilket kommer vores kunder til gode.

 

Hos Mynewart.dk har du hermed mulighed for at købe mange flotte malerier, der samlet set koster betydelig mindre end ét maleri hos et traditionelt galleri. Og kvaliteten er fuldt ud på højde med sådan et maleri. Vores kunstnere benytter sig nemlig udelukkende af materialer af højeste kvalitet. Lige fra pensler til malingen og lærredet. Sidstnævnte er mellem 3-4 cm. tykt og opbygget i solidt træ.

 

Hvis du er blevet fristet er du mere end velkommen til at tage et kig rundt i vores udvalg af moderne kunst. Vi har mange malerier, og vi får hele tiden nye og spændende motiver på vores side. Galleri Mynewart.dk er nemlig i en konstant udvikling, da vores mål er at blive det førende online galleri i Skandinavien.

 

På gensyn hos Mynewart.se - din forhandler af moderne kunst