Der er 124 varer.
Viser 1 - 124 af 124 varer

Store malerier | Store farverige malerier

- Køb store malerier hos Galleri Mynewart.dk

 
Hvis der er noget, der bliver efterspurgt af vores kunder i dag så er det store malerier. Dette er vi naturligvis ganske lydhøre overfor, og vi bestræber os derfor kontinuerligt på at få flere store malerier ind på vores side. Vores store malerier spænder fra alt imellem gruppe-malerier til klassiske malerier på ét stort lærred. Et stort maleri er noget ganske unik - noget som man ikke ser alle steder. Derfor kan et stort og flot maleri være med til at skille din indretning af hjemmet ud fra mængden. Et stort maleri kræver selvfølgelig, at der er god plads på væggen - men har du det, og finder du et maleri, der passer ind i din indretning, så kan du være sikker på, at dit hjem har fået et nyt samlingspunkt. Alle, der træder ind i rummet, hvori der hænger et stort maleri, med vil samme blive draget af maleriet. Der er ganske få ting i indretningen, der pådrager sig lige så meget opmærksomhed som et stort maleri.

 

I samarbejde med vores talentfulde kunstnere arbejder vi hele tiden på, at få nye store og unikke malerier til vores galleri. Når vi får store malerier på lager, bliver de ofte solgt i en fart, da denne type kunst i stigende grad bliver efterspurgt af vores kunder. Dette skyldes blandt andet, at de fleste nybyggerier har store stuer og køkkener med betydelig mere vægplads end tidligere. Og i sådanne tilfælde, så er store billeder til væggen oftest prikken over i'et i indretningen.

 

Udover de store malerier, der allerede figurerer på vores side over store malerier, har du naturligvis også mulighed for at få et af vores andre malerier i en større størrelse. I så fald skal du blot kontakte os på info@mynewart.dk. Så får vi kunstneren bag det til at male et til dig i den ønskede størrelse.
 

Hvor stort er et stort maleri?

 
Hos Galleri Mynewart.dk er svaret: 160 cm i bredden og minimum 80 cm i højden.

 
Ja, svaret på dette spørgsmål er selvfølgelig ganske subjektiv. Det afhænger af mange faktorer. I de fleste danske hjem vil et maleri med en bredde på mere end 160 cm med en højde på mere end 80 cm ofte være at betegne som et stort maleri. Dette er det i hvert fald sådan vi hos Galleri Mynewart.dk har valgt at inddele vores malerier.
Malerierne på denne side er udelukkende malerier, der overholde målene beskrevet ovenover. Vores kunst i denne kategori kommer desuden både i form af malerier på et lærred (den klassiske form for maleri) og malerier på flere lærreder - de såkaldt gruppe malerier.

 
Hvordan vælger jeg hvilket store maleri, der passer til min bolig?

 
At vælge hvilket maleri, der passer til ens bolig er aldrig let - og slet ikke, hvis der er flere meninger, der skal tages højde for. Kunst opleves og vurderes nemlig meget forskelligt. To personer har ofte to forskellige synspunkter hvad angår kunst - hvor den ene part finder et specifikt maleri flot og elegant, er oplevelsen måske stik modsat hos den anden part. Et maleri, der måske virker en smule kedeligt på et foto kan i virkeligheden - især hvis det indgår i det rigtige miljø - blive overvældende flot. Generelt set vil malerier altid være flottere i virkeligheden end på billeder på en hjemmeside, da et billede på ingen måde kan retfærdiggøre de flotte og dybe farver, som et oliemaleri består af.
 

Når valget af det store maleri skal tages, er der et par aspekter, der er værd at overveje. Det er først og fremmest en god idé at tage et godt kig på ens øvrige indretning når man vælger sit store maleri. Man kan med fordel lade blikket glide henover ens møbler, pynteting mm. og se hvilket farvevalg, der her er blevet brugt. Et maleri, hvor i hvert fald nogle af farverne matcher det øvrige interiør er som regel et sikkert valg.

 

Derudover giver det en rigtig flot synergi effekt, hvis man vælger et stort maleri, hvis farver danner en kontrast til den øvrige indretning. Eksempelvis vil et stort og farverigt maleri passe utrolig godt ind i et hjem, der er meget stilrent indrettet med meget neutrale og dæmpede farver. Samtidig vil et jordnært og afdæmpet maleri passe glimrende ind i dét hjem, der allerede bugner af farver.

 

Valget mellem om maleriet skal være abstrakt eller med et motiv er i overvejende grad op til ens egne præferencer. Er man kreativ anlagt, kan det dog være en fordel at kigge på den abstrakte kunst, da den giver anledning til at fantasien kan få frit spil. Det er dog også vigtigt at understrege, at det er dig, der dagligt skal kigge på maleriet - så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du vælget et, som du synes er flot.
 

Hvordan foregår leveringen af et stort maleri?

 
Prisen er som altid ganske gratis hos Galleri Mynewart.dk. Vi tager aldrig noget for fragten - og dette er uagtet om du køber et eller flere malerier hos os.
 

Vores normale leveringstid er mellem 2-4 hverdage. Hvis du bestiller et stort gruppe-maleri (maleriene, der består af to eller flere lærreder) vil leveringstiden være indenfor de almindelige 2-4 hverdage. Hvis du derimod bestiller et stort maleri, der er malet på en enkelt lærrede, så vil leveringstiden være mellem 3-7 hverdage, idet maleriet skal leveres af en fragtmand. Dette skyldes, at GLS ikke er i stand til at håndtere så store malerier. Leveringen med en fragtmand er naturligvis også gratis. Det er tydeligt anført under maleriet, hvis leveringen sker med fragtmand. Hvis du bestiller et maleri, der kræver fragtmand vil vi løbende informere dig om leveringstiden. Som oftest vil maleriet være fremme indenfor de normale 3 hverdage, men idet fragtmanden skal planlægge sin ruter efter det gods han kører med, vil der i nogle tilfælde kunne gå op til 7 hverdage inden dit maleri er fremme.

 

Returretten på et stort maleri gælder på præcis samme måde som et hvilket som helst andet maleri hos Mynewart.dk. Vi giver en udvidet returret på hele 30 dage - gældende fra du modtager dit maleri.
 

Store abstrakte malerier
 

Den abstrakte kunst er den kunst, er virkelig hitter i Danmark i disse tider. Vores udvalg af store malerier er derfor centreret omkring den abstrakte kunst, da det er den abstrakte kunst, der for alvor er efterspurgt.
 

Abstrakt kunst er kunst, der som udgangspunkt ikke forestiller noget konkret. Det er øjnene på det enkelte individ, der bestemmer om maleriet forestiller noget - og i så fald hvad. Ens forestilling om motivet på det abstrakte maleri kan også sagtens ændre sig over tiden. Den ene dag føler man måske, at maleriet viser én ting, hvor man på et senere tidspunkt føler, at det viser noget helt andet. Dette er essensen bag et abstrakt maleri. Det er også bevist, at den abstrakte kunst virker beroligende og nærmeste terapeutisk på os mennesker, hvorfor den abstrakte kunst i stor stil bliver brugt hos fagfolk indenfor denne slags fag.
 

Et stort abstrakt maleri, vil med næsten sikkerhed skabe en flot kontrast i hjemmet, og give både en selv samt ens gæster, en behagelig fornemmelse.

 

Og hvad er så grunden til, at de store abstrakte malerier er så eftertragtede? Dette skyldes, at de fleste af os har en eller flere store tomme vægge i huset eller lejligheden, der bare skriger efter at blive fyldt ud. Løsningen på dette problem er ganske enkel: Malerier - store malerier. Et stort og flot maleri, der pryder en stor væg giver et unikt look til boligen.

 

Hos Mynewart.dk har vi naturligvis også abstrakte malerier i andre størrelser. Hvis du også er på udkig efter abstrakt kunst i en mere "almindelig" størrelse kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af abstrakt kunst.
 

Kan jeg se jeres store malerier inden jeg køber det?
 

Vi har flere, der ønsker at se deres malerier før de køber det. Dette er helt forståeligt, og dette er vi kun glade for at vores kunder ønsker. At se et maleri i virkeligheden er kun en fordel, og vil i langt de fleste tilfælde gøre valget af et nyt maleri et hel del lettere. Et maleri gør sig bare bedre i virkeligheden fremfor på et foto. Et foto kan på ingen måde gengive dybden og de skarpe farver på samme måde. De fleste af vores kunder bliver positivt overraskede når de ser vores malerier i virkeligheden. Især den dybde som flere af vores malerier har, giver virkelig følelsen af, at man er ved at erhverve sig et rigtig flot stykke håndværk.
 

Hvis du ønsker at besøge vores galleri kan dette let arrangeres. Du skal blot ringe skrive til info@mynewart.dk for at aftale et tidspunkt.
 
Galleri Mynewart.dk har showroom på adressen:
 
Mynewart
Grundtvigs Alle 172
6400 Sønderborg
  
Som udgangspunkt kan du besøge galleriet alle ugens dage. Du skal blot advisere os i forevejen, da vi ikke har fast åbningstider.
 
På gensyn hos Galleri Mynewart.dk - det er her du finder de store malerier.

  

Som udgangspunkt kan du besøge galleriet alle ugens dage.

 

På gensyn hos Galleri Mynewart.dk - det er her du finder de dine billeder til stuen og alle andre værelser.