Galleri Mynewart.dk får nyt showroom

Galleri Mynewart.dk får nyt showroom

Galleri Mynewart.dk får nyt showroom

- Besøg os i Sønderborg

 

Hos Galleri Mynewart.dk arbejder vi hele tiden på, at have et udvalg af malerier, der afspejler vores kunders ønsker. I takt med, at vi har fået flere og flere besøgende - både på vores hjemmeside samt i vores daværende galleri / showroom - har vi også modtaget meget feedback angående hvilken type malerier, som vores kunder kunne ønske sig.

 

Dette har resulteret i, at vores lager og udvalg af forskellige malerier kontinuerligt har vokset sig større og større. Konsekvensen af dette blev, at vi i starten af juni 2017 flyttede ind i nye og større lokaler i Sønderborg, nærmere bestemt Kærvej 90 i Sønderborg.

 

På denne adresse har Galleri Mynewart.dk fået et showroom på hele 130 m2, der er flot istandsat med hvide finpusede murstenvægge, der gør, at vi fysisk kan fremvise vores maleirer på en flot måde.

 

De nye store lokaler gør også, at vi fortsat har mulighed for at udbygge vores sortiment, da vores ønske altid har været, at alle skal være i stand til at finde lige netop det maleri, der passer til deres hjem. Hvis der mod forventning ikke er et sådant maleri i vores udvalg - eller du har et ønske om en helt speficik type maleri - er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi vil i samarbejde med vores efterhånden store antal kunstnere gøre vores bedste for at imødekomme ønsket.

 

Galleri Mynewart satser på store malerier

 

Én af de ting vi glæder os til ved vores nye showroom / galleri, er at vi får plads til rigtig store malerier - hvilket er malerier med en størrelse på hele 180 x 120. Denne type malerier har længe været efterspurgt, idet det giver et helt unikt aftryk på hjemmet. Et stort og farverige maleri i denne størrelse, der pryder væggen i eksempelvis stuen. Det giver prikken over iët i indretningen.

 

I løbet af de kommende måneder vil vores kunstnere male nogle utrolig flotte værker i størrelsen 180 x 120. Der vil være tale om unikke malerier, der kun bliver malet i et enkelt eksemplar. Maleriene vil løbende blive lagt op på vores hjemmeside og vores Facebook-side.

 

Hvis du går med en drøm om at få et så stort maleri til hjemmet, men ikke lige kan finde det du ønsker dig i vores udvalg, er du naturligvis også her mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten få malet et af de malerier vi har i vores nuværende udvalg i en stor størrelse, eller et efter dit helt eget ønske. Leveringstiden på sådan et maleri vil ofte væres på omkring 2 måneder, da der ligger en del arbejde i sådan et værk. Prisen vil som udgangspunkt ikke koste mere end de nuværende malerier i samme størrelse.

 

Besøg galleriet og se vores store udvalg

 

Ligesom i det gamle galleri / showroom, vil vi naturligvis hellere end gerne se vores kunder. Har du derfor fundet et flot maleri på vores hjemmeside, eller vil du bare gerne se udvalget med dine egne øjne, så tøv ikke med at kontakt os. Vores galleri / showroom har ikke faste åbningstider, men vi er meget fleksible, og kan helt sikkert finde en løsning, der passer begge parter. Et maleri tager sig uden tvivl bedst ud i virkeligheden, og et billede på en hjemmeside kan ikke tilnærmelsesvis retfærdigøre et flot maleri, der med sine dybde og sine stærke farver. kan give hjemmet en fantastisk pift.

 

På gensyn hos Galleri Mynewart.dk på Kærvej 90 i 6400 Sønderborg.