Malerier med farver

Malerier med farver

Malerier med farver

 

- Hos Mynewart.dk kan du finde et stort udvalg af malerier med farver

 

Hvis du har klikket ind på dette blog-indlæg skyldes det formentlig, at du er på udkig efter malerier med farver. Og bare rolig, du er kommet til det helt rigtige sted. Hos Mynewart.dk har vi nemlig et kæmpe udvalg af farverige malerier.

 

Når det kommer til valget af billeder til væggen er det vigtigt, at man tager et kig på ens øvrige indretning – i hvert fald hvis man indretter efter de gængse principper. Kort fortalt så kan det være en fordel at vælger billeder til væggen i mange og kraftfulde farver, hvis ens øvrige interiør er meget sort/hvid/grålig – hvilket er noget man ofte ser i de skandinaviske hjem. Er dit hjem derimod fyldt med farvestrålende møbler, så kan du med fordel vælge at kigge på malerier i farver, der er mere jordnære og afdæmpende – eller måske endda helt sort hvide. Dette er for ikke at skabe en overdådig og måske lidt forvirrende indretning. Valget er naturligvis ene og alene dit – for det er dig, der skal færdes i dit eget hjem, og det er derfor din mening, der tæller.

 

Nedenunder har vi vist nogle eksempler på malerier med farver, og har grovsorteret i vores eksempler ved at vise abstrakte malerier i farver samt malerier med motiv i farver.

 

Farverige abstrakte malerier

 

Abstrakt kunst er noget der per definition ikke forestiller noget konkret. Der er ofte tale om mønstre og symboler i forskellige størrelser og former. Den abstrakte kunst er en kunstform som vi gør os særlig i hos Mynewart.dk. Abstrakte malerier er igennem det sidste årti blevet meget populært, da det abstrakte blandt andet sætter gang i tankevirksomheden og kreativiteten hos os mennesker. Herunder har vi nogle eksempler på farverige abstrakte malerier:

  

Delighted

  

Et maleri, der i sit udtryk er ganske enkelt og alligevel farvestrålende. Maleriet er meget minimalistisk i sin opbygning, og de varierende farver gør, at maleriet let og elegant kan indgå i indretningen af hjemmet. Maleriet har en del hvid i sin opbygning, og bliver derfor ikke for kraftfuld i sit udtryk på trods af de mange farver. Der kan med fordel købes en flot sort ramme til dette maleri, for at give det en flot finish. Se det HER.

   

Sexy Graffiti

 

Dette maleri er indbegrebet af farverigt. Maleriet ”Sexy Graffiti” er en overdådig komposition af farver i alle afskygninger. Hvis dit hjem trænger til et ordentlig spark med farver, kan du med fordel tage et kig på dette aflange maleri. Maleriet har også en tvillingebror i en rigtig store størrelser – så hvis du har pladsen, har vi maleriet. Du kan se maleriet HER.

  

Colorful Explotion

 

 

Vores kæmpe store maleri, der måler imponerende 250 x 100 cm. Dette er et maleri, der kræver sin plads. Men har du pladsen, og har du en mangel på farver i dit hjem, så behøves du ikke lede længere. Dette maleri vil kaste en flot og elegant glans over hjemmet, og vil være et maleri, der vil påkalde sig meget opmærksomhed blandt de, der besøger din bolig. Se det HER.

   

Beautiful Colours

 

En størrelse mindre end ”Colorful Explotion”, men stadigvæk et imponerende maleri, der fylder hele 200 x 100 cm. Farvevalget er et godt mix af varme og kraftfulde farver, der vil være med til at give dig hjem en naturlig glød og hygge. Ligesom andre store malerier, kræver også dette en del vægplads, men har du pladsen, bør du helt sikkert overveje et stort maleri som dette. Du kan se maleriet HER.

 

Heat of the Moment

 

Næsten samme størrelse som de to ovenstående med et ”vingefang” på hele 240 cm og en højde på 100 cm. Maleriet er lidt mere jordnært i sit farvevalg, og dermed ikke så kraftfuldt i sit udtryk. Dette gør dog ikke maleriet mindre imponerende, og den flotte glød vil kaste glans over hjemmet. Forestil dig din store hvide væg i stuen eller køkken-alrummet gå fra tom og hvid til disse flotte farver. Et helt andet udtryk vil blive skabt. Se det HER.

 

 

Farverige malerier med motiv

 

Udover den abstrakt kunst har vi også et væld af malerier med motiver, der kommer i et lige så varieret antal farver. Vores motiver dækker både over landskaber, naturen, mennesker og bygninger og dyr. Især sidstnævnte er en meget efterspurgt og efterfragtet form for malerier, og der kan let tænkes meget kreativitet ind i et portræt af et dyr. Vi har hos Mynewart.dk både klassiske motiver af dyr samt nogle, der er mere kreativ og moderne i sin udformning. Herunder kan du se nogle eksempler på motiver med farver: Du kan se maleriet HER.

   

Panda

   

Dette farverige malerier er en kreativ fortolkning af Pandaen. Det er et meget moderne og spændende maleri, der om noget vil skabe blikfang, der hvor det hænges op. Maleriet er udført i mange kraftfulde farver, og det vil derfor være et flot modstykke til den klassiske sort/hvid stil, som de fleste af os har i vores hjem. Et meget stilrent maleri til det moderne hjem. Se det HER.

  

Ape

 

Lidt i same stil som maleriet “Panda” er også “Ape” et godt valg til det moderne hjem. I sin minimalistiske med alligevel farverige stil, finder dette elegante maleri hurtig en god plads i hjemmet. Maleriet har derudover et meget sofistikeret udseende, og det vil uden tvivl give en dejlig stemning i det værelse, hvor det hænges op. Du kan se maleriet HER.

  

The Z

 

En moderne fortolkning af en Zebra. Dette farverige maleri sprudler af forskellige nuancer af farver, og er det lige præcis farver du er på udkig efter, så er dette et godt valg. Maleriet passer ganske glimrende ind i langt de fleste indretninger. På trods af de mange farver, virker det maleri ikke for voldsomt, og vil let finde sin naturlige plads i hjemmet. Se det HER.

  

Glasses 

 

Et sjovt indspark må være dét, der betegner maleriet ”Glasses”. Hvis du er til en munter indretning, og godt kan lide kreative indspark, bør dette maleri være med i dine overvejelser. Selve værket er flot udført i rolige og varme farver, og rent indretningsmæssigt bør det ikke være noget problem, at finde en plads til dette værk. Du kan se maleriet HER.

  

The Hunter

 

Hvis du er på udkig efter et deltaljeret maleri, der er udført til perfektion med respekt for hver enkelt lille detalje, så kan du med fordel tage et kig på ”The Hunter”. Maleriet giver sig selv, og det skaber en dejlig stemning i det rum, hvori det hænges op på væggen. Maleriet har taget rigtig lang tid at male – men det har været hvert enkel penselstrøg værd. Se det HER.