Boligindretning | Indret din bolig med malerier

Boligindretning | Indret din bolig med malerier

Boligindretning | Indret din bolig med malerier

 

Når det kommer til boligindretningen, så er det sidste, der arbejdes med som oftest dét, der skal hænge på væggene. At indrette stuen med sofa, tæppe og sofabord og soveværelet med en seng og et par sengeborde går som oftest hurtigt. Mest af alt fordi disse tjener reelle behov. Men derfor er det stadig vigtigt at have de ting med i sin boligindretning, som måske "kun" er for det visuelle. Det visuelle i form af eksempelvis malerier er med til først og fremmest at binde boligen sammen. Tomme vægge er kedelige, og det giver en noget tom og åben stemning i rummet. Kommer der derimod kunst på væggene, giver det prikken over i'et.

Når det kommer til boligindretning med kunst - eksempelvis malerier, er der højt til loftet hvad angår valg af eksempelvis malerier. Det er her, hvor man kan vælge at folde sig ud farvemæssigt for at give noget spil til den måske noget farveneutrale øvrige boligindretning. Malerierne kan skabe kontrasten og give glød, farver og varme til hjemmet - og det gør altså noget. Herunder har vi vedhæftet et eksempel på et af vores store malerier. Maleriet er malet i et væld af farver, og giver en rigtig god dynamik til boligindretningen. Skal der mange farver, kommer især abstrakte malerier til sin ret.

Maleriet, der hedder Colorful Explotion måler hele 250 x 100 cm, og er ideelt til den store og bredde væg. Det er et perfekt billede til stuen.

Forestil dig ovenstående billede, hvor væggen var tom. Det ville let kunne give et indtryk af tomhed. Men det store og farverige maleri får virkelig gjort noget ved boligindretningen, og giver spræl og liv il spisestuen. Synergi-effekten er perfekt, og de meget stilrene og minimalistiske møbler får det farvemæssige modspil, der gør at den samlede boligindretning går op i en højere enhed. (Note: Det øvrige boliginteriør stammer fra RoomForMore.dk)

Maleriet er meget stort, og det kræver naturligvis, at væggen er til det. Der skal helst være lidt luft i både siderne og toppen, for at det ikke bliver for klemt. Et maleri, der måler 250x100 cm skal gerne have i hvert fald 30-40 cm luft i både top og bund.

Et andet flot maleri, der passer ind i boligindretningen, og der ikke har lige så meget spræl i sig kunne være nedenstående. Det passer især godt, hvis du allerede har lidt farver i boligen. Maleriet kan i så fald komplimentere disse.

Maleriet, der hedder Sunset og måler 120x80 cm, er et flot og autentisk oliemaleri. Det passer glimrende ind i en boligindretning som på ovenstående billede. Her er der allerede gjort brug af farver i form af lampe, puder og vaser. Men væggen skal selvfølgelig ikke være tom. Billedet viderefører farvespillet og er et roligt valg til væggen.

Et andet eksempel på et maleri, der farvemæssigt hamonerer perfekt med den øvrige indretning er nedenstående. Motivet får tankerne til at suse omkring forelskelse, paris, jazz og generelt en god og afslappet stemning. Sådan et maleri kunne eksempelvis hænge i en entré. Maleriet på billedet hedder Classy og måler 120x80 cm.

Et sidste eksempel er igen et maleri, hvor farverne i boligindretningen i allerhøjeste grad er taget med i valg af maleri. Maleriet måler 120x80 og hedder Through the Wall.

Maleriet giver virkelig meget til denne boligindretning. Valget af møbler og interiør er rigtig flot og stilrent. Meget minimalistisk. Det bliver i den grad brudt med motivet på maleriet. Helheden i indretningen er komplet ved valget af sådan et maleri. Man kunne også finde et abstrakt i stærke farver, og det ville helt sikkert heller ikke skade. Det afhænger i det hele taget lidt af ens eget temperament. Skal det være et abstrakt maleri eller et med motiv? Ja, det valg kan kun én person tage - og det er dig selv. Det handler til syvende og sidst om, at maleriet skal være noget, man godt kan lide at se på.

Du finder hele vores store udvalg af billeder her.