Mynewart.dk - Salg af billige malerier

Mynewart.dk - Salg af billige malerier

- Sådan opstod Galleri Mynewart.dk

 

 

Billige malerier, flotte malerier og moderne malerier. Disse ting ønsker vi, at Galleri Mynewart.dk associeres med. Her er historien om opstarten af vores firma:

 

Tilbage i 2014 flyttede vi, grundlæggerne af Galleri Mynewart.dk, Malthe og Julie, ind i et nyt hus efter at have boet i lejlighed.

 

Huset havde en del flere kvadratmeter at gøre godt med i modsætning til vores lejlighed. Deraf også flere meter vægplads. Idet vores møbler primært er af lyse eller mørke farver samt, at vores vægge er hvide fremstod huset noget farveforladt, kedeligt og upersonligt indvendigt.

 

Løsningen på dette var kunst - nærmere bestemt håndmalede malerier, idet de giver et personligt præg til hjemmet, samt at de har mere identitet end eksempelvis et print.

 

Ingen af os havde den store viden om malerier og kunstnere. Vi vidste dog, hvad vi ville have. Farverige abstrakte malerier og gerne i en moderne stilart. Vi havde ingen intentioner om, at maleriet skulle være malet af en bestemt kunstner - malerierne skulle i og for sig blot være flotte og ikke for dyre, da vi skulle have nogle stykker. Vi søgte herefter rundt på internettet, ligesom vi tog ud i flere møbelhuse og kiggede.

 

Resultatet af vores søgning var dog noget skuffende. Enten var priserne langt over hvad vi ønskede at betale, eller også var malerierne kedelige. Udvalget de forskellige steder var også meget begrænset. Vi endte dog med at købe nogle stykker, da vi desperat manglede malerier.

 

Efterfølgende udvidede vi vores søgning til udlandet, da vi tænkte, at udvalget i udlandet af naturlige årsager måtte være meget større og måske også billigere.

 

Efter noget tid fandt vi flere interessante kunstnere, der i vores optik malede den type moderne malerier, som vi var på udkig efter. Priserne var en del lavere end de danske, og vi bestilte nogle stykker hjem - dog med en forventning om, at kvaliteten måske ikke var lige så god, som de malerier vi havde købt i Danmark. Denne antagelse blev dog heldigvis gjort til skamme. Malerierne vi modtog var utrolig flotte, og kvaliteten af både lærreder og ramme var helt i top.


Eksempler på hvad vi modtog. Vist på billederne er Mix My Colours, Always On My Mind og Fire And Water

 

Prisen blev dog blevet en del højere end forventet, idet der både kom told, toldgebyr, moms og fragtgebyr oveni. Tilsammen var maleriet på prisniveau med de malerier, som vi havde set på i Danmark. Deres kvalitet taget i betragtning var vi dog på ingen måde skuffede.

 

I løbet af det næste år, var vi flere gange inde og se kunstnere udfolde sig med deres flotte malerier. Vi foretog et par bestillinger mere, og malerierne levede hver gang op til vores nu høje forventningen.

 

En aften i slutningen af 2015 sad vi og snakkede om vores malerier, og vi tænkte, at der måske var andre danskere, der stod i samme situation som vi gjorde før. Danskere, der ønskede flotte og billige malerier.

 

Vi tog herefter kontakt til kunstnere og fremlagde vores idéer for dem. I løbet af de næste par uger fik vi en aftale på plads med dem alle. Igennem de kommende måneder fik vi malet ca. 300 ægte håndmalede malerier. Grundet vores store bestilling var vi i stand til at opnå nogle rigtig gode priser på malerierne, ligesom vores fragtpris pr. maleri blev reduceret væsentligt. Vi er på baggrund af dette i stand til at tilbyde vores malerier til en rigtig skarp pris - uden der på noget måde er gået på kompromis med kvaliteten.

 

Malerierne blev derefter sendt til vores adresse, hvor vi kvalitetstjekkede hver og en. Alle malerierne levede endnu engang op til vores forventninger. Som følge af dette opstod Mynewart.dk

 

I vores første bestilling fik vi flest abstrakte og farverige malerier - både som malerier på et enkelt lærred samt som de såkaldte gruppe-malerier. Gruppe-malerier er malerier med et bestemt motiv eller mønster, der spreder sig over flere lærreder. Dette giver et helt unikt og flot udtryk.

 

Vores valg af malerier blev foretaget på baggrund af en stor kundeundersøgelse vi lavede. Dette er nemlig en vigtig del af vores koncept: At være i stand til at tilbyde dig lige netop dét maleri, som du ønsker. Vi anmoder derfor om, at du kontakter os, hvis det ikke har været muligt for dig, at finde et maleri på vores side som du kan lide. Vi modtager alle ønsker, og vil gøre vores bedste for at levere dit maleri ved vores næste ordre. Dette er ikke købsbetinget. Alle idéer er mere end velkomne.

 

Vi håber at du finder dit næste maleri i vores webshop - Mynewart.dk

 

Med venlige hilsner

Malthe og Julie

Galleri Mynewart.dk