Der er 337 varer.
Viser 1 - 220 af 337 varer

Køb billeder til væggen

- Køb dine billeder til væggen hos Galleri Mynewart.dk

 

At købe billeder til væggen kan være en svær ting. Der er så utrolig mange valgmuligheder - så hvad skal man dog vælge. En ting er sikkert - ønsker man at have et flot og hyggeligt hjem, så skal der flotte billeder på væggene. Hvilken type af billeder, man skal vælge afhænger meget af ens eget temperament. Den mest almindelige type billeder er malerier eller plakater. Hos Mynewart.dk har vi begge dele - så uanset hvilken type billeder, der skal hænge på dine vægge, kan du få dem her.

 

Hos Mynewart.dk har vi inddelt vores billeder til væggen i to overordnede kategorier: Malerier og plakater.

 

Forskellen på disse to er, at alle malerierne hos Mynewart.dk er håndmalede malerier. Mynewart.dk samarbejder med en lang række professionelle kunstnere fra udlandet. Alle kunstnerne er uddannede på kunstakademier og har egne gallerier. Ved siden af arbejdet på deres egne gallerier, arbejder de på de malerier, som Mynewart.dk bestiller ved dem. Når du bestiller et maleri hos Mynewart.dk får du derfor et flot og veludført håndarbejdet værk. Der er ikke tale om prints, tryk eller lignende. Der er tale om originale malerier. Den billige pris skyldes, at vi bestiller et stort antal malerier ved hver kunstner, samt at vi benytter os af udenlandske kunstnere.

  

Vores plakater er designet er meget talentfulde grafikere, der designer plakater udelukkende til Mynewart.dk. Hvis du køber en plakat hos os, får du dermed et helt unikt billede til væggen, i den forstand, at det ikke er noget man kan købe andre steder. Vores designere bruger rigtig lang tid på hver enkelt design, og ligger meget sjæl i deres arbejde. Vores designere arbejder kontinuerligt på hele tiden at skabe nye og flotte billeder, hvorfor vores udvalg hele tiden fornyes. Alle vores plakater bliver endvidere trykt på papir af høj kvalitet, ligesom de leveres indrammede i flotte og solide rammer - farven/materialet er helt op til dig.

 

Mange forskellige billeder til væggen

- Vi har et stort udvalg af moderne billeder til væggen

 

At fylde sit hjem ud med flotte billeder er som sagt essentielt, hvis man ønsker en fuldendt indretning af sit hjem. Der er dog især ét værelse i boligen, hvor det især er vigtigt. Det er i netop dette værelse, af man skal gøre sig ekstra umage med at finde den rigtige type billeder til væggen - stuen. Stuen er det værelse hvor langt de fleste opholder sig mest. Det er her, at vi sidder og slapper af. Det er her, at vi reflekterer over vores dag. Det er her vi søger ny inspiration. Udover at billeder kan være flotte at kigge på, så kan de også virke beroligende, være kilden til ny inspiration samt sætte gang i tankemylderet. Det er blandt andet bevist, at især abstrakte malerier virker meget beroligende på os mennesker, hvilket netop er årsagen til, at abstrakte malerier hænger i mange lægeklinikker, psykologer mm. Et billede med et motiv kan derimod lede tankerne hen på noget mere konkret, eksempelvis kan et billede af en zebra eller en løve, lede tankerne hen på de afrikanske sletter, hvorimod et flot farverigt motiv med mennesker, kan lede tankerne hen på en god ferie. Hos Mynewart.dk har vi mange forskellige genre af billeder til væggen- og til alle andre værelser. For at gøre det lidt mere overskueligt, har vi delt det op i to hovedkategorier - malerier og plakater - og herunder flere underkategorier.

 

Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af malerier, som vi har delt op i følgende underkategorier:

 

Abstrakte malerier

Abstrakt betyder kort fortalt, at der ikke er noget definerbar motiv. Hvis du har et meget stilrent og moderne hjem, kan det være en fordel med abstrakte billeder til væggen. Se udvalget af abstrakte malerier her.

 

Malerier med motiv

Hvis det abstrakte ikke er dig, så har vi et stort udvalg af malerier med motiv. Vi har både malerier med dyr, mennesker, landskaber og både. Se udvalget af malerier med motiv her.

 

Gruppe-malerier

Et gruppe-maleri er et maleri, der i modsætning til traditionelle malerier, strækker sig udover flere lærreder. Dette giver en rigtig flot effekt, og skaber noget unikt. Se udvalget af gruppe-malerier her

Store malerier

Hvis du bor i en bolig, hvor der højt til loftet, kan det være en fordel med store billeder til væggen. Vi har malerier, der måler helt op til 240 x 100, hvilket giver en rigtig god fylde på væggen. Se udvalget af store malerier her.

 

Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af palakter, som vi har delt op i følgende underkategorier:

 

Grafiske plakater

Grafiske plakater er plakater, der er designet med et flot mønster, tekstur eller lignende. Disse virker på samme måde som abstrakte malerier - og er med til at bryde et meget stilrent look i hjemmet. Se udvalget af grafiske plakater her.

 

Fotokunst

Fotokunst er plakater af naturen, landskaber mm. Her er tale om dygtige fotografer, der har  fanget det helt rigtige motiv og efterfølgende redigeret billedet. Fotokunst er ideelt til at slippe tankerne løs. Se udvalget af fotokunst her.

 

Plakatsæt

Plakatsæt er kort sagt plakater, der passer sammen i sæt på to eller flere plakater. Plakatsæt giver en fin symmetri, og kan med fordel fungere på samme måde som store malerier. Se udvalget af plakatsæt her.

 

Plakater med citater

Plakater med citater giver næsten sig selv. Her er der tale om udvalgte citater, der er opsat på en flot og elegant måde. Vi har plakater med citater i mange genre. Se udvalget af plakater med citater her.

  

Når det kommer til valget af billeder til væggen, er der mange faktorer der spiller ind. Først og fremmest handler det om ens egen mavefornemmelse, da det trods alt er en selv, der dagligt skal kigge på de billeder, der hænger på væggen. Der er dog et par generelle råd, man kan følge, hvis man gerne vil have et lille skub i retningen af, hvilken slags billeder man skal vælge.

 

Hvis vi tager udgangspunkt i billeder til væggen, da det som hovedregel er husets mest centrale rum. Hvis der er meget vægplads, kan man med fordel hænge mange billeder op. Det skal selvfølgelig ikke skabe en forvirrende stemning, men på de vægge, hvor der er mere end 2 meter fri plads, bør man som udgangspunkt hænge et eller flere billeder op. Det kan være en god idé at skabe en rød tråd i valget af billeder. Det kan eksempelvis være motiverne, farverne eller størrelserne. Man bør også kigge på den øvrige indretning og se, om der er noget, der går igen. Hvis eksempelvis farven rød, går igen i flere andre pynteting, kan det være en fordel af vælge billeder, der har farven rød i sig.

 

Hvis der er tale om en indretning, der bærer meget præg af farver, kan man med fordel kigge på billeder i den lidt mere jordnære genre. Det vil sige farver som sort, grå, hvid, brun - og andre dæmpede farver. Årsagen til dette er, at man er med til at skabe en rolig balance, hvor farverne ikke for overtaget fuldstændigt. I modsatte situation - som også er det mest almindelige i dagens Danmark - er en indretning, der bærer præg af meget få farver. Sofaen er sort, sofabordet er hvidt osv. Her kan man med fordel finde billeder til væggen, der sprudler af farver. Man kan især kigge på det mere abstrakte, hvis indretningen samtidig er meget minimalistisk. Nogle farverige og abstrakte malerier eksempelvis, vil give indretningen et spark af energi, og vil danne rammen om en fantastisk kontrast mellem møblerne og billeder på væggen.

 

Flotte og billige billeder til væggen

- Hos Mynewart.dk sælger vi flotte og billige billeder til væggen

   

Flotte og billige billeder til væggen er det som vi ønsker at forhandle hos Mynewart.dk. Flotte billeder til væggen er dog indbegrebet af subjektivitet - for hvad er et flot billede? Det er helt og aldeles op til den enkelte at vurdere. Uagtet dette, er vores største ambition dog udelukkende at forhandle flotte billeder - og det er her, at du som kunde har mulighed for at påvirke vores valg af billeder - uanset om det måtte være malerier eller plakater.

  

Vi har allerede et stort udvalg af billeder til væggen, men hvis du ikke kan finde lige præcis den eller de malerier eller plakater, der passer ind i lige netop dit hjem, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Ja, vi sætter faktisk enormt meget pris på de, der kontakter os med forespørgsler på billeder, som vi ikke allerede har i vores sortiment. Du skal blot kontakte os på info@mynewart.dk og oplyse hvad du søger - et maleri/en plakat, størrelse, farvevalg mm. Har du mulighed for at vedhæfte et billede af dit ønske, vil det naturligvis være en stor hjælp. Vi vil herefter i samråd med vores kunstnere/grafikere (afhængigt af hvilken slags billede du ønsker) undersøge muligheden for at opfylde lige netop dit ønske.

  

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside med jævne mellemrum, da vi som udgangspunkt får nye billeder - både malerier og plakater - omkring hver tredje måned. Vi er nemlig hele tiden på udkig efter nye flotte billeder, der kan pynte i de danske hjem. Hvis du ønsker at holde dig opdateret kan du med fordel følge os på Facebook, hvor vi jævnligt opdater med nyheder. Her har du endda også mulighed for at deltage i konkurrencer, som vi holder fra tid til anden.

 

Store billeder til væggen

- Køb dine store billeder til væggen hos Mynewart.dk

 

Noget af det, der kan være sværrest at finde, er store billeder. Vel at mærke til en pris, der er til at betale. Du behøves heldigvis ikke lede længere, idet Mynewart.dk har et stort udvalg af store billeder til væggen. Vi har faktisk håndmalede malerier, der måler helt op til 180 x 120 cm, hvilket må siges at være et ganske stort billede. Et maleri af denne størrelse vil uden tvivl skabe en unik og spektakulær oplevelse i hjemmet - uanset om det bliver hængt op i stuen, køkkenet eller soveværelset. Et stort billede indtager nemlig positionen som det naturlige center i det rum, det hænges op i. Det er dét, der først bliver lagt mærke til, når man træder ind i rummet, og det er dét, der drages ens opmærksomhed.

 

I dagens Danmark er der flere og flere af os, der flytter ind i større og større boliger. Byggefirmaerne bygger større boliger, hvor især de centrale opholdssteder er i fokus. Dette er eksempelvis stuen og køkkenet. Disse er de typiske opholdssteder i vores hjem. Det er her vi opholder os når vi er hjemme. Både vores stuer og køkkener er blevet markant større igennem de sidste årti. Vi har fået mere plads - herunder også mere vægplads. De fleste boliger har nemlig store hvide vægge, og disse kan meget let føles lidt kedelige at se på, medmindre man finder en måde at indrette dem på. Det er her, at store billeder kommer til sin ret.

 

Find den største vægplads i køkkenet og/eller stuen og find et stort billeder, der kan hænge der. Find gerne et billede, der er så stort, at det fylder op til 75% af vægpladsen. Det skal helst ikke fylde hele væggen, idet det kan give et noget "trangt" look. Sørg ligeledes for, at der luft hele vejen rundt om det store billede. Hvilket motiv, du skal vælge, når du er på udkig efter eksempelvis store billeder til væggen, afhænger først og fremmest af din egen subjektive vurdering. Det er dig, der skal kigge på billedet til dagligt, og et stort billeder fylder naturligvis meget i et rum, hvorfor man skal være helt sikker på, at man kan lide motivet. Det er dog altid godt at have et par huskeregler i baghovedet, til eventuelt at hjælpe en på vej - eller måske gøre valget en smule lettere. 

 

Først og fremmest skal man kigge på sin nuværende indretning. Har man indrettet sit hjem meget stilrent og minimalistisk, eller sagt på en anden måde - er det især de sorte, hvide og grå elementer, der går igen? Sådan gælder det for de fleste af os. I dette tilfælde kan et stort billede til væggen i kraftige og flotte farver være et fantastisk valg. De mange farver vil skabe en god synergi effekt og give stuen et stort løft. Bor man derimod allerede i et meget farvefyldt hjem, vil et stort billede, der oser af farver, måske være en tand for meget. Det kan være med til at skabe noget forvirring i hjemmet. I sådan et tilfælde man kan med fordel kigge på den type store billeder, der består af mere jordnære og afdæmpede farver.

 

Moderne billeder til væggen

- Køb dine moderne billeder til væggen hos Mynewart.dk

 

Hos Mynewart.dk har vi fokus på de moderne billeder til væggen. Stuen er det rum hvor vi opholder sig mest, og den moderne indretning er den, som de fleste af os benytter sig af - derfor har vi valgt af fokusere på de moderne billeder. Moderne billeder er i vores optik de billeder, der hører hjemme i en flot og stilren skandinavisk indretning.

Et moderne billede kan eksempelvis være et maleri af et dyr, der er malet på en sjov og kreativ facon. Det kan være et dyr, der er malet i flotte og spændende farver. Gruppe-malerier og gruppe-plakater er også indbegrebet af et moderne billede. Her er der tale om et motiv, der er delt op i flere bider, der tilsammen danner et fuldendt motiv. Dette giver et unikt look i hjemmet. Sådanne malerier og plakater, der består af flere dele har også en god fylde, hvorfor de er ideelle til væggen, som ofte er det rum, hvor vi har ekstra meget vægplads.

Et anden type af moderne billeder er det abstrakte. Det abstrakte er indbegrebet af moderne, og ønsker du moderne billeder til væggen, kan du med fordel kigge på de abstrakte billeder, der forhandles hos Mynewart.dk. Det abstrakte tog sit udspring i 1900-tallet, og har igennem de sidste 10-20 år virkelig fået sit gennembrud. I dag er det abstrakte motiv det mest efterspurgte når det kommer til malerier, og de største af nutidens kunstnere gør sig i det abstrakte.