Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 vare

Plakater til salg hos Galleri Mynewart.dk

Køb din næste plakat/grafiske kunst her

 

Hos Galleri Mynewart.dk har vi et stort udvalg af moderne plakater til salg. Vi har plakater med grafisk design, med inspirerende citater og med flot og stilren fotokunst osv. Vi har kort sagt alt indenfor moderne plakater i vores galleri, og vi er derfor (næsten) helt sikre på, at du kan finde din næste plakat hos os.

 

Vi har valgt at fokusere på moderne grafisk kunst – og hvad betyder det så? Det betyder, at vores designs reflekterer den tid vi lever i. Vi har valgt at satse på designs, der passer til vores meget moderne og strømlinede hjem. Af denne grund samarbejder vi også med en lang række danske og udenlandske grafikere og fotografer, der kontinuerligt leverer nye og spændende motiver til os. Vi er også meget lydhør, hvis du som kunde mener, at der er et område som vi har overset. Vores ambition er nemlig ganske klar – vi ønsker at være det sted, hvor alle kan finde deres næste flotte plakat.

 

Når det kommer til valg af grafisk kunst til hjemmet, er der naturligvis mange elementer, der spiller ind i dette valg. Som udgangspunkt er det altid godt at skabe nogle kontraster, da dette giver en rigtig god synergieffekt. Et farverigt motiv vil derfor som udgangspunkt være at foretrække i et rum, der er meget sort/hvid i sin indretning, hvorimod et farvemæssigt nedtonet motiv vil finde sit indpas i et rum, der i forvejen ulmer af farver.

  

Du kan også med fordel vælge at sætte flere designs sammen i en kollage, og her er det igen en fordel at tænke kontraster og synergi med ind i billedet. En meget anvendt og flot sammensætning er 6 plakater fordelt på 2 rækker á 3 stk. I en sådan opstilling kan du eksempelvis vælge noget flot fotokunst og kombinere det med et par plakater med citater samt et par grafiske designs. Dette giver et rigtig flot og moderne visuelt udtryk.

   

Alle vores plakater bliver trykt i Danmark på papir af meget høj kvalitet, og alle vores lærreder bliver ligeledes produceret i Danmark i samarbejde med CHP Studio.

 

Plakater online

Normalvis foretrækker de fleste at gå ind i en fysisk forretning, når der skal købes noget nyt til hjemmet. Dette er ganske fornuftigt hvad angår langt de fleste ting. Når det kommer til plakater behøves du heldigvis ikke at gå ud i butikkerne. Når du sidder hjemme foran skærmen og ser vores plakater er du nemlig helt sikker på, at det du ser – det er det du får. Læn dig derfor tilbage, kig vores store udvalg igennem, således at du får valgt lige præcis den eller de plakater, som passer bedst til dit hjem. Ved at gøre dette online slipper du også for eventuelt stress og jag, som nogle gange opleves i fysiske butikker. De fleste af os har det også bedst ved at tage beskik af de produkter man er interesseret i, lægge det fra sig for derefter at komme tilbage og kigge på det igen. Her er fordelen igen, at vores side kun er et enkelt klik væk. Så er der selvfølgelig fragten, som du jo ikke betaler for i den fysiske butik. Hos Galleri Mynewart.dk er fragten heldigvis ganske gratis – uanset ordrestørrelsen.

 

Billige plakater

Hos Galleri Mynewart.dk ønsker vi, at alle skal have råd til flot og moderne kunst til væggen – uanset om dette måtte være et farverige maleri eller en grafisk plakat. Galleriet benytter sig fortrinsvis af egne kunstnere og grafikere, hvilket betyder, at der ikke er nogle fordyrende mellemled, der skal tjene penge på vores værker. Samtidig har vi lavet nogle indkøbsaftaler med vores kunstnere, der ligeledes betyder, at vi er i stand til at sælge vores grafiske kunst og malerier til rigtig fordelsagtige priser. At prisen er lav betyder endvidere ikke, at kvaliteten er derefter. Tværtimod. Alt materiale er af højeste standard, og der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten.

  

Vi har et stort udvalg af grafisk kunst

 

Hos Galleri Mynewart.dk har vi et stort og alsidigt sortiment af plakater. Ens for dem alle er, at de går under betegnelsen "moderne grafisk kunst". Dette term dækker i vores optik over, at der er tale om plakater, der egner sig til det moderne danske hjem. Vi har lagt stor vægt på det visuelle udtryk i vores grafiske kunst, og vi har forsøgt at skabe så meget diversitet som muligt. Vi har et fast samarbejde med flere grafiske designere, der jævnligt fremviser nye kreationer. De bedste af disse bliver lavet til plakater. Dette betyder også, at galleriet jævnligt får nye motiver, og du kan derfor med fordel besøge os med jævne mellemrum. Nedenunder er oplistet vores plakat-kategorier:

  

Grafiske designs

Find din næste grafiske kunst hos os. Grafisk kunst er ifølge os indbegrebet af moderne plakater. Vi har hos Galleri Mynewart.dk i samarbejde med vores danske og udenlandske grafikere udarbejdet en lang række spændende grafiske designs, og vi er helt sikre på, at hvis du er på udkig efter grafisk kunst – ja, så kan du finde dem hos os. Vores udvalg af grafisk kunst indbefatter blandt andet grafiske illustrationer og manipulationer. Klik her for at gå på opdagelse i vores udvalg af grafiske plakater.

 

Plakater med citater

Noget, der er populært i de danske hjem er plakater med citater. De fleste af os har plakater hængende med citater i en eller anden form. Der kan være tale om sjove citater, der giver læseren et smil på læben, der kan være tale om filosofiske citater, der får læseren til at træde et skridt tilbage og tænke over tilværelsen – og så er der alle de andre citater. Vi har hos Galleri Mynewart.dk forsøgt at finde de sjove, de filosofiske, de interessante, de livsbekræftende og dem, der blot er hyggeligt at læse. Vi har kort fortalt et sort udvalg af plakater med citater – så læn dig tilbage og gå på oplevelse i vores udvalg – vi er sikre på, at du nok skal finde en plakat med et citat, der passer lige præcis til din bolig. Klik her for at gå på opdagelse i vores udvalg af citat plakater.

 

Fotokunst

Vi har i samarbejde med dygtige fotografer udarbejdet  en samling rigtig flot og nuanceret fotokunst på benene. Vores fotografer har taget udgangspunkt i den verden vi lever i, og skabt nogle utrolig flotte billeder, der efterfølgende nænsomt og professionelt er blevet behandlet, for derefter at ende som et rigtig flot og vellykket stykke fotokunst – printet på papir af høj kvalitet og klar til at blive hængt op på en væg, der mangler noget kulør og charme. Vi er helt sikre på, at du hos Galleri Mynewart.dk kan finde en lang række plakater med fotokunst, der passer lige netop til din bolig. Men hvis der er en genre indenfor fotokunst som du mener, at vi har overset, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ønsker kun at blive bedre, således at alle kan finde dét de leder efter hos os. Klik her for at gå på opdagelse i vores udvalg af fotokunst til det moderne hjem.

 

Designs med geografiske motiver

En type af billeder til væggen, der virkelig har vundet indpas i vores hjem er billeder med geografiske motiver. Her forstås der motiver af eksempelvis lande, byer og områder. Vores geografiske billeder er kreeret på meget forskellig vis – nogle med et større grafisk aftryk end andre. Vi bestræber os på hele tiden at udvide vores udvalg, således at så mange efterspurgte steder, byer og lande er repræsenteret. Skulle vi have overset lige præcis dét sted, den by eller det land, som du godt kunne tænke dig at have hængende, så lad os endelig høre fra dig. Klik her for at gå på opdagelse i vores udvalg af plakater med geografiske motiver.

   

Gruppe-motiver

Dette udtryk har du muligvis ikke hørt om før. Dette udtryk er inspireret af vores meget populære gruppe-malerier. En gruppe-plakat er på samme måde som førnævnte et motiv eller et design, der går igennem flere plakater. Dette giver et rigtig flot og interessant udtryk. Samtidig gør denne løsning også valget meget lettere, såfremt man ønsker at dekorere en væg med flere plakater. Klik her for at gå på opdagelse i vores udvalg af gruppe-plakater.

 

Plakater med tal og bogstaver

Er du ude efter motiver, der består af et meget minimalistisk udtryk, kan du med fordel kigge i denne kategori. Vi har nemlig et stort udvalg af designs, der indeholder tal og bogstaver. Sådanne designs er i og for sig ret simple, men udstråler alligevel sin egen identitet. Du kan med fordel vælge et design bestående af tal eller bogstaver som del af en plakat-væg, hvor du ønsker en hvis form for diversitet i opstillingen. Klik her for at gå på opdagelse i vores udvalg af plakater med tal og bogstaver.

  

Rammer til plakater

  

Når du har købt en flot plakat skal den naturligvis op at hænge på væggen. Vi anbefaler i den forbindelse, at man sætter den ind i en flot og stilren ramme. Hvilken type ramme du skal vælge, er som med alt andet en smagssag – bare størrelsen i hvert er korrekt.

  

Hos Galleri Mynewart.dk har vi en bred vifte af danskproducerede kvalitetsrammer, der passer til alle vores plakater. Du kan hos os frit vælge mellem ……..

    

Levering, afhentning og returnering

   

Vi ønsker naturligvis kun, at du bliver tilfreds med dit køb hos Galleri Mynewart.dk. Af denne grund har vi valgt at give en udvidet returret i forbindelse med alle køb. Returretten gælder i hele 30 dage, hvilket giver dig god tid til at bedømme din nye plakat. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan du uden problemer sende den retur til os, og du vil modtage det fulde beløb retur.

Når du bestiller en plakat hos Galleri Mynewart.dk bliver den leveret indenfor 1-3 hverdage. Din plakat behandles og pakkes nænsomt og iført handsker, således at den er fuldstændig fejlfri når du modtager den. Plakaten sendes forsvarlig emballeret og som en forsikret pakke hos GLS. Leveringen er naturligvis gratis uanset din ordrestørrelse. 

Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores fysiske adresse i Sønderborg. Dette kræver blot, at du kontakter os i forvejen og aftaler en tid. Afhentning sker på adressen:

 

Galleri Mynewart.dk

Nørrekobbel 11

6400 Sønderborg

 

Du er også meget velkommen til at slå et smut forbi og se vores store udvalg af plakater inden et eventuelt køb.

 

Følg os på de sociale medier

 

I dag bruger de fleste firmaer de sociale medier - og dette gør vi naturligvis også. Vi har en Facebook-side, og vi vil blive rigtig glade, hvis du blev en del af denne. Her har du mulighed for at blive opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tilbud.