Abstrakt Gruppemaleri Calming Ground

Maleri - Beauty of the Seasons

1 695,00 Kr.

inkl. moms

Størrelse: 180 x 80 cm (60 x 80 x 3)

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

Maleri – Beauty of the Seasons           

 

Beauty of the Sasons er et flot maleri bestående af 3 lærreder. De 3 lærreder gør, at maleriet får et særligt unikt udtryk, og samtidig er det med til at give en god fylde på den væg, hvor det hænges op. På selve maleriet er der i en halv abstrakt stil malet en linje af træer, hvor tankerne let ledes hen på skiftet mellem årstiderne. Et særdeles vellykket stykke kunst, der ser knald godt ud.

 

Maleriet består af 3 lærreder med følgende mål: 3 x 60 x 80 cm Samlet størrelse er 180 x 80 cm. Vi anbefaler at lærrederne hænges op med et mellemrum på 2-5 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 5-6 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.