Store billeder til væggen

Store billeder til væggen

Store billeder til væggen

 

Hvis der er noget, der sætter det sidste finish på indretningen af hjemmet, så er det uden tvivl store billeder til væggen. I modsætning til billeder i "normale" størrelser, så vil blot et enkelt stort billede gøre noget helt unikt i indretningen.

 

Det vil være det første, der drager vores øjne, når vi træder ind i runmet. Et stort billede er noget helt unikt, og noget som bestemt ikke alle har i deres hjem. Dette skyldes flere faktorer, hvoraf den største formentlig er, at store billeder er dyre. Sådan er det dog ikke hos Galleri Mynewart.dk. Hos Galleri Mynewart.dk har vi et stort udvalg af unikke store billeder til væggen.

 

Her har vi et par eksempler på store billeder til væggen, der dog ikke "bare" er billeder, men derimod store håndmalede oliemalerier.

 

Store billeder til stuen

Big Graffiti

 

Hvis du er på udkig efter billeder til væggen, der oser af farver kunne dette maleri være et godt vagl. En fanfare af farver, der leder tankerne hen på graffiti-maling. Dette er hvad de fleste tænker, når de ser dette store oliemaleri. Med en fylde på 160 x 100 cm tager det sig rigtig godt ud på en stor væg. I dette tilfælde er det opsat på en væg, der er malet i en mørk farve, hvilket får farverne på maleriet til at træde endnu mere i karakter. Dette er blot et af vores meget farverige store billeder til væggen.

 

Store billeder til stuevæggen

Big Always

 

Dette maleri er lidt mere afdæmpet i sine farver i forhold til det ovenstående Big Graffiti. Der er dog stadig tale om et maleri, der giver en rigtig flot kontrast til en almindelig boligindretning. De flotte og varme farver er med til at skabe en hygge i hjemmet. I dette tilfælde er maleriet indrammet i en flot sort ramme, der giver et flot finish på dette store billede.

 

Store billeder til væggen i stuen

Big Explode

 

Ligesom Big Graffiti er der her tale om en hyldest til farverne, og mangler du farver og energi, er dette store billede et fortræffelig valg. En flot og elegant sølvramme er i dette tilfælde blevet brugt som finish. Maleriet kan dog sagtens fungere uden rammen - dette er i og for sig en smagsag. De mange stærk farver vil uden tvivl skabe en flot kontrast til den traditionelle indretning af hjemmet.

 

Store billeder til væggen og stuen

Big Deer

 

Et elegant og sofistikeret maleri, der forestiller en hjort. Hvis du er på udkig efter store billeder til væggen, og gerne vil bevare 'roen' i hjemmet, er et maleri som dette et perfekt valg. Maleriet vil uden tvivl danne et naturlig midtpunkt i indretningen. Maleriet vil løfte det stilmæssige finish af hjemmet, og skabe en flot harmoni.

 

Store billeder til væggen

Big Circles

 

Et stort abstrakt oliemaleri. Hvis du er til store billeder til stuen og er vild med den abstrakte stil, så rammer dette elegant oliemaleri hovedet på sømmet. Her er tale om et stilfuldt abstrakt maleri, der indbyder til kreativitet og fordybelse. Grundet det rolige og afdæmpede farvevalg, vil maleriet let og elegant kunne finde sig vej ind i lang de fleste indretninger.

 

Du kan finde disse (såfremt de ikke er solgt) samt mange andre store malerier HER.

  

Store billeder til stuen

  

Stuen er det rum, hvor vi opholder os mest. Det er her vi sidder og slapper af, og det er her vi reflekterer over hverdagen. Derfor er især indretningen af vores stuer helt essentiel. Det er i stuen, at vi virkelig skal gøre alt for at sætte prikken over i'et i indretningen. Udover det oplagte som valg af sofa, reoler, sofabord, stole mm., så er også væggene i centrum når det gælder indretningen. Da vores stuer i takt med vores boliger bliver større og større, er der derfor en ekstra god grund til at kigge efter store billeder til stuen.

 

De store hvide vægge, der ofte er i vores stuer kan med fordel udsmykkes med store billeder. Dette vil give en helt unik stemning og være et flot finish i indretningen. Hvis du er på udkig efter store billeder til stuen skal du ikke lede længe - hos Galleri Mynewart.dk har vi nemlig et stort udvalg af store billeder til stuen. Vores store billeder til stuen er dog ikke blot billeder - her er tale om moderne håndmalede oliemalerier. Et stort og moderne oliemaleri er noget for sig selv, og i modsætningen til andre typer af store billeder, så er et oliemaleri noget helt specielt. De mange flotte og dybe farver, vil være en fryd for øjnene. 

 

Store billeder til stuen kræver naturligvis en del plads, og hvis du ikke har det i din stue - eller blot ønsker at fylde væggene ud med andet end store billeder, kan du med fordel gå på udkig i vores store udvalg af malerier her.