Moderne maleri "Froggy"
  • Moderne maleri "Froggy"
  • Moderne maleri "Froggy"

Maleri - Froggy

1 199,00 Kr.

inkl. moms

Størrelse: 90 x 90 cm

Oliemaling. Signeret af kunstneren.

Flere detaljer

Nyt maleri. Tørrer i øjeblikket. Klar til afsendelse i slutningen af juli.

Moderne maleri - Froggy

 

Et rigtig flot og anderledes maleri. Kunstneren bag "Froggy" har malet en fantasifuld og fornøjelig frø, der med en strejf af intellektualitet må siges at være indbegrebet af et moderne maleri. Maleriet giver en rigtig flot charme og energi, og vil uden tvivl blive betragtet og kommenteret af besøgende gæster. Maleriet har en rigtig fin størrelse med sine 90 x 90 cm, og vil derfor være et oplagt valg ovenover eksempelvis en kommode eller en skænk.

 

Dette håndmalede oliemaleri måler 90 x 90 cm.

 

Alle malerier er håndmalede med oliemaling, der er den klassiske form for maling. Dette giver en god dybde i farverne. Maleriet sendes gratis med GLS. Maleriet er spændt udover en ca. 3,3 cm. tyk blindramme - og er klar til at blive hængt op på væggen.

 

 

Vægten på oliemaleriet er ca. 3-4 kg.

 

 

Læs Handelsbertingelser

   

 

Ønsker du maleriet i en anden størrelse? Hos Mynewart.dk tilbyder vi at male alle vores malerier i en størrelse efter eget ønske. Leveringstiden svinger oftest mellem 2-3 måneder, da oliemalerier er længe om at tørre ind - du betaler naturligvis ikke før leveringen. Skriv en mail til os, hvis du vil høre nærmere.