Moderne billeder til stuen

Moderne billeder til stuen

Moderne billeder til stuen

 

Moderne billeder til stuen eller til hjemmet i det hele taget er noget af det, der kan være sværrest at vælge. I modsætning til så meget andet boliginteriør, hvor der er et begrænset antal stilarter, så er der næsten uendelig mange forskellige typer billeder man kan hænge på sine vægge. Først og fremmest er der malerier og plakater. Begge dele kommer i et så mange farvekombinationer, mønstre, motiver og størreser - at næsten kun fantasien kan sætte grænser.

 

Dette er med til at gøre valget af billeder til ens vægge til et meget svært valg - også fordi man ofte er mindst to, der skal blive enige om valget.

 

Det første man skal beslutte sig for, er om ens billeder skal være malerier eller plakater - eller begge dele. Forskellen på de to er, at malerier er håndmalede af en kunstner, hvorimod plakater som oftest er et grafisk design, der er lavet på en computer. Malerier er derfor mere unikke end plakater, og malerier har deres egen personlighed så at sige. Et maleri har også en dybde, idet det er kreeret med maling, og der ofte males lag på lag. Plakater derimod er trykt på papir, og har derved ikke samme håndarbejdsmæssige finish. Er man til det meget stilrene og minimalistiske look er det dog især her at plakater kommer til deres ret.

 

Man kan med fordel mixe begge typer af billeder, for et varierende udtryk i hjemmet. Der skader ikke at have en god håndfuld af begge dele til at udfylde sine vægge. Resultatet taler for sig selv - ens hjem vil uden tvivl virke mere personligt og varmere, når væggene er fyldt ud af flotte og farverige billeder.

 

Hos Galleri Mynewart.dk har vi et stort sortiment af billeder til væggen, både malerier og plakater - så uanset om dit næste billede skal være den ene eller anden type kan du finde det her.

 

Klik her for at se vores malerier.
Klik her for at se vores plakater.

 

Flotte billeder giver hjemmet charme og personlighed
 

Delighted - 120 x 80 cm.

 

At indrette sit hjem med flotte og moderne billeder er næsten en nødvendighed, såfremt man ønsker en fuldendt indretning. Unaset om det er plakater, malerier eller begge dele, så sætter det et flot præg på hjemmet, og kan i den grad være med til at personliggøre ens bolig.

 

Moderne billeder på væggene kan også bruges til at bryde de meget stilrene og minimalistiske rammer som vi ofte indretter vores boliger efter. Eksempelvis kan flotte abstrakte billeder i stærke farver give et spark af energi til boligen, der måske er præget af meget sorte/hvide elementer. Hvis ens indretning er helt ovre i den modsatte grøft, og man har mange farvestrålende møbler og øvrigt interiør, så kan man med fordel vælge at kigge på de lidt mere farveneutrale billeder - det kunne eksempelvis være minimalistiske plakater eller jordnære malerier.

 

Hvis man i forvejen har en rød tråd i sin indretning - det kunne eksempelvis være farven grøn eller rød, så kan man med fordel vælge flotte billeder, hvor det bærende element er netop farven, der i forvejen går igen i boligen.

 

Uanset hvad, så giver vægge prydet af flotte billeder en rigtig god energi og sætter som regel prikken over i'et i indretningen. Det skabe en hygge og rummelighed, og er med til at personliggøre ens hjem. Når man har fået købt de billeder, der passer til ens hjem, kan man også med fordel rokere rundt i dem fra tid til anden. Dette fungerer på samme måde som at ommøblere. Det giver det eller de respektive rum et helt nyt look.

 

Store billeder til væggen

 

Beautiful Colours - 200 x 100 cm.

 

I dag bygges der mange boliger, hvor der er højt til loftet og mange kvadratmeter. Dette giver selvsagt også en del mere vægplads. Når denne vægplads skal fyldes ud med billeder, kan et enkelt billede - uanset om det er et maleri eller en plakat - let drukne på en stor væg. Det kommer let til at se helt forkert ud. Derfor har de fleste af os problemer med de store vægge - det ser nemlig kedeligt ud, og man har hele tiden en mavefornemmelse, der siger, at der mangler noget.

 

Løsningen kan være store billeder til væggen. Udover at et eksempelvis stort maleri gør jobbet perfekt ved at fylde væggen ud, så giver det også noget unikt og en rigtig flot elegance til hjemmet. Store billeder er ikke noget man ser overalt, og et stort og flot billede kan virke dragende på øjet og være med til at samle rummet. Store billeder er selvfølgelig en noget større udgift end et mindre, men når det først er kommet op at hænge på væggen fortryder man det ikke.

 

En ny og moderne måde at købe "et" stort billede på, er de såkaldte gruppe-billeder. Et gruppe-billede er et motiv/mønster, der er opdelt af eksempelvis 3 eller 5 dele. På denne måde får man et stort billede på væggen, som i sig selv bliver brudt af et par centimeters mellemrum billederne imellem. Dette giver et utrolig spændende og moderne look på væggen. Hos Galleri Mynewart.dk har vi gruppe-malerier, der fylder helt op til 240 x 100 cm. Her er altså tale om et kæmpe maleri, der giver boligen et rigtig flot look.

 

Du kan se udvalget af store malerier til væggen her.

 

Vi har et stort udvalg af både malerier og plakater

- Og vi får hele tiden nye

  

Hos Galleri Mynewart.dk elsker vi kunst til væggene. Vi er vilde med malerier og vi er vilde med plakater. Vi samarbejder med en lang række talentfulde kunstnere, der hele tiden maler nye og flotte malerier, og vi samarbejder med utrolig dygtige grafiske designere, der skaber unikke plakatdesigns til os. Vi forsøger at ramme så bredt vi kan, idet vi ønsker, at alle skal være i stand til at finde deres billeder hos os - uanset om det er malerier eller plakater. Grundet dette er vi naturligvis lydhøre overfor, hvis du personlig mener, at vi mangler lige netop den type motiv, størrelse eller det farvevalg, der passer bedst til dit hjem. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, såfremt du har en idé til et design af et maleri eller plakat.

 

Du kan naturligvis også gå på opdagelse i vores store udvalg af billeder, som starter her.

 

Hvis du ønsker at se vores malerier og plakater i virkeligheden har du også mulighed for dette. Vi har et stort showroom / galleri i Sønderborg, nærmere bestemt på adressen Kærvej 90, 6400 Sønderborg. Du skal blot huske at advisere os i forvejen, da vi ikke har faste åbningstider.