Malerier med dyremotiver

Malerier med dyremotiver

Malerier med dyremotiver

- Find dit næste maleri med dyremotiv hos Mynewart.dk

  

Hos Galleri Mynewart.dk har vi et stort udvalg af malerier til væggen. Vi har alt fra moderne og farverige abstrakte malerier til farveafdæmpede malerier af mennesker og landskaber. Derudover har vi også især fokus på malerier med dyremotiver. Hvis du mangler billeder til væggen, og du er på udkig efter malerier med dyr, behøves du altså ikke lede længere.

  

Mynewart.dk har malerier af mange forskellige dyr. Vi har blandt andet malerier af kronhjorte, løver, tigre, aber, hunde, sommerfugle, frøer, katte og elefanter. Der er altså en hel del at vælge imellem. Skulle vi mod forventning ikke havde et maleri med dyremotiv, der lever op til lige netop dit ønske, er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi laver nemlig også bestillingsopgaver.

  

Nedenunder kan du se eksempler på vores malerier. Flere af dem har vi fået malet i flere forskellige størrelser. Alle malerierne er håndmalede oliemalerier. Og alle lærrederne er opspændt på blindrammer, der er mellem 3,3 og 3,7 cm. tykke. Malerierne er malet af flere forskellige kunstnere, der alle har det tilfælles, at de ligger en ære i altid at skabe et flot og gennemført værk, hvor der er fokus på hver enkelt lille detalje i maleriet.

  

The King

   

Dette maleri portrætterer en majestætisk løve. Løven er dyrenes konge, og et maleri af denne kaliber vil uden tvivl sætte et flot præg i en minimalistisk indretning. Vi har maleriet i flere størrelser. (Se "The King" i 120x80 cm og "Big King" 160x100 cm)

  

Dear Deer


  

  

Et vellykket og spændende maleri, malet i en mere moderne facon. Et billede som dette med sine mange afdæmpede farver kan let og elegant indgå i de fleste boligindretninger. Vi har maleriet i flere størrelser. (Se "Dear Deer" i 120x80 cm, "Big Deer" i 160x100 cm og 180x 120 cm)

  

Monkey Class 

   

Et maleri, der er malet i en sjov og spændende stil med et lidt drilsk udtryk, der henleder tankerne på den moderne ungdom. Maleriets humoristiske udtryk vil bidrage til en god stemning i hjemmet. (Se "Monkey Class" det i 100x80 cm)

 

Ape 

 

Mangler du et flot og stilfuldt billede til væggen, kan du med fordel kigge nærmere på dette oliemaleri. ”Ape” er et gennemført moderne værk, der passer perfekt ind i det moderne hjem. (Se "Ape" i 90x90 cm)

 

Movie 

  

I samme kategori som ”Monkey Class” er dette billede, der forestiller en hund, der er klar til at gå i biografen, et sjovt indspark til boligindretningen. Dette maleri vil give et smil på læben, og er let at indpasse i de fleste boligindretninger. (Se "Movie" i 90x90 cm)

 

Froggy 

  

”Froggy” er endnu et moderne maleri, der er malet i friske og stærke farver. Savner du farver i dit hjem, vil et billede som ”Froggy” være et fornemt valg. (Se "Froggy" i 90x90 cm.)

 

Smoking

  

Et mere neddæmpet maleri rent farvemæssigt. ”Smoking” er i malet i samme humoristiske stil som blandt andet ”Monkey Class”, ”Froggy” og ”Movie”. (Se "Smoking" i 90x90 cm.)

 

Cool as a Cat 

 

Pendanten til ovenstående maleri af en hund. Dette maleri portrætter en kat i en moderne og karikeret stil. (Se "Cool as a Cat" i 90x90 cm.)

 

Tiger 

 

Et flot og detaljeret maleri af en tiger. Kunstneren bag dette billede, har virkelig haft øjne for detaljerne, og dette store oliemaleri vil uden tvivl sætte prikken over i’et i en moderne indretning. I særlig grad grundet den store størrelse, idet maleriet måler hele 160x100 cm. (Se "Tiger" her)

  

The Emperor 

 

Dette er måske vores mest detaljerede maleri på siden. Der er tale om et håndmalet oliemaleri – uagtet at det til forveksling ligner et fotografi. Kunstneren har brugt utallige timer på at perfektionere dette værk i en sådan grad, at det fremstår helt realistiske. Maleriet måler derudover imponerende 180x120 cm og vil derfor fylde rigtig godt op på væggen derhjemme. (Se "The Emperor" her)

 

The Hunter 

 

Dette håndmalede værk forestiller også en tiger. Billedet er malet så uhyre detaljeret, at det næsten fremstår fotorealistisk på trods af, at det er malet med en pensler af en kunstner, der har sans for detaljerne. Maleriet måler imponerende 160x100 cm, og vil gore sig rigtig godt i en moderne indretning. (Se "The Hunter" her)

 

Butterfly 

 

I flotte og rolige farver er maleriet “Butterfly” kreeret. De varme nuancer gør, at maleriet let og elegant kan indpasses i indretningen i langt de fleste hjem. Udtrykket i maleriet er meget roligt og afdæmpet. (Se "Butterfly" i 90x90 cm)

 

Elephantastic 

 

En klassiker indefor malerier med dyremotiver er billeder med elefanter. Dette har vi naturligvis også hos Galleri Mynewart.dk. Dette maleri er malet i spændende og moderne farver og minder lidt om ”Dear Deer” i sin opbygning. Et godt valg til det moderne hjem. (Se "Elephantastic" her)

  

Big Elephant 

 

Hvis du gerne vil have et meget stort maleri med dyremotiv, og valget af dyr er faldet på elefant, så skal du nok kigge nærmere på dette billede. Hele 180x120 måler dette værk, der uden tvivl vil kaste glans over hjemmet. Billede er rigtig stort og kræver derfor sin plads. (Se "Big Elephant" her)

 

Zebra

  

Et elegant og stilrent maleri med Zebraen i centrum. De flotte og varme farver vil skabe en god synergieffekt til det i forvejen hyggeligt hjem. Maleriet måler 120x60 cm og har derfor en sådan størrelse, at det burde være muligt at finde plads til det i de fleste indretninger. (Se "Zebra" her)

 

The Z 

 

Et andet Zebra maleri. Er du på udkig efter billeder til væggen, der har mange farver, og skal maleriet have et dyremotiv – så kunne dette være et fornuftigt valg. Hos Mynewart.dk har vi valgt at få malet dette moderne og flotte maleri i flere størrelser. (Se "The Z" i 120x80 og "The Huge Z" i 180x120)

 

Twins 

 

”Twins” er navnet på dette gruppe-maleri af to elefanter. Et gruppe maleri betyder, at motivet er delt ud på flere lærreder – i dette tilfælde to stk. Dette giver en flot effekt og er med til at bryde et ellers rigtig stort maleri op. Maleriet måler samlet 160x80 cm. (Se "Twins" her)

 

Panda

 

"Panda". Navnet på dette maleri giver næsten sig selv. I dette tilfælde er der tale om en Panda, der er malet i en moderne og yderst farverig facon. Maleriet er uhyre gennemarbejdet, og kunstneren har lagt rigtig meget energi i dette værk, der fremstår yderst spændende og innovativ. Et flot valg til det moderne hjem. (Se "Panda" i 90x90 cm)

  

Som du kan se i ovenstående eksempler har vi hos Galleri Mynewart.dk et stort udvalg af malerier med dyremotiver. Vi håber, at du kan finde i hvert fald et, der passer ind i dit hjem. Hvis ikke er du mere end velkommen til at fremsende et ønske til os på info@mynewart.dk.